Poziv poslije prvog ljubavnog sastanka

Ne tako davno, lijepo odgojen muškarac bi nazvao djevojku poslije sastanka, čak i ako je to bio najgori susret u njegovom životu. Jeste mu bilo neugodno, ali našao bi taj dasa način da kulturno izbjegne ponovno viđanje. Danas, pravila su se promijenila. Više se ne zna ni tko bi trebao prvi zove, a kamoli kada. I tako, u igranju igrica, momcima i djevojkama prođe vrijeme, čak i kada su se oboje na prvom sastanku proveli odlično.

Iako nekadašnji bonton nije primjenjiv u 21. stoljeću, još su na cijeni frajeri koji pošalju poruku ili pozovu sutradan nakon sastanka.

Oni koji se jave poslije tri dana s izgovorom “imao sam mnogo obveza” ne prolaze baš najbolje. Nitko nije toliko zauzet da ne može potrošiti minutu na kratku poruku. Ipak, nije lako ni muškarcima – za mnoge je poziv nakon sastanka mnogo ozbiljniji nego sam susret. Javlja se osjećaj nesigurnosti jer ne znaju hoće li ih djevojka odbiti, pa odlučuju da prolongiraju poziv.

I zato, damama koje ne mogu izdržati neizvjesnost, stručnjaci za veze savjetuju da naprave prvi korak.

Na kraju krajeva, bolje je da na vrijeme saznate da mu se ne sviđate, nego da razbijate glavu pitanjem “Zašto još nije pozvao“? Tako nećete sebe uvjeravati da vam se ne javlja jer su ga možda oteli vanzemaljci …