Pravilnom njegom protiv starenja kože

Borba protiv starenja obično započinje na licu, ali tu nikako ne bi trebalo da se izavrši. Ako zaboravljate da njegujete i druge dijelova tijela, oni će se vremenom pretvoriti u prave izdajice godina. Kako se kasnije ne biste kajali, otkrivamo vam kojim područjima je potrebna antiage njega.

Pravilna njega – Korisni savjeti.

Vrat

Koža vrata počinje intenzivnije da se opušta u 30-im i 40-im godinama. Ali, ne čekajte te godine da biste počeli njegujete kožu vrata. Već u dvadesetim počnite hidrira ovo područje, pa s godinama bolje njegujte.

Dekolte

Da bi koža grudi što duže ostala zategnuta, prvenstveno joj je potrebna redovna i bogata hidratacija. Nježnu kožu dekoltea redovito mažite hidratantnim losionom ili kremom i obavezno je zaštititi od sunca.

Ruke

Ruke su najizloženiji dio tijela, pa im je zato intenzivna njega neophodna da bi bikoz bila zdrava i lijepa. Nemojte zaboraviti redovitu hidrataciju i negujtekožu oko noktiju kako biste spriječili nastanak zanoktica. Osim toga, koristite kremu koja sadrži SPF kako biste kožu ruku zaštitili od štetnih utjecaja sunca.

Laktovi

Kad mažete ruke, vjerojatno zaboravite namažete laktove. Koža laktova lako postane isušena, a kada je godinama zanemarivana, podložnija je i nastanku bora. Zato, redovito hidrirajte kožu laktova kako bi što duže bila nježna i mekana.

Koljena

Naborana koža koljena nije nimalo privlačna, a toga bi trebalo da se sjetite svakog dana kad zaboravite nanijeti losion ili kremu na ovo područje. Izbjegnite nastanak bora redovnom hidratacijom kože koljena.
Izvor:Ljepota.ba