Pravite razliku između dnevnog i večernjeg make up-a

Za dnevnu šminku za podlogu koristiti toniranu kremu ili puder laganije teksture, a jagodice istaknite rumenilom. Za večernji make up vizažisti predlažu da se poigrate bojama.
vecernji i dnevni makup
Osnovno pravilo u make up-a, koje vizažisti često ističu, je da pravite razliku između dnevnog i večernjeg make up-a. U ogromnoj paleti boja za ovu sezonu lako ćete naći kombinacije koje odgovaraju svakoj prilici. Nekoliko savjeta pomoći će vam da napravite najbolji izbor.

Dnevni Make Up

Za podlogu koristiti toniranu kremu ili puder laganije teksture, a jagodice istaknite rumenilom u nježnoj nijansi. Oči je dovoljno naglasiti maskarom i sjenilom u nekoj pastelnoj boji. Na usne nanesite samo sjajilo.

Večernji make up

Na lice stavite puder koji dobro prikriva nesavršenosti. Ako imate podočnjake prikrijte ih korektorom. Na jagodice možete staviti bronzer u odgovarajućem tonu ili rumenilo u boji koralja ili terakote. Kada je mejkap na očima u pitanju vizažisti predlažu da se poigrate bojama. Sjenila u ljubičastim, plavim, zelenim, žutim, brončanim tonovima idealne su za večer, kao i ruž u pink, jarkocrvenoj ili narančastoj nijansi.
Izvor:Novosti