Praznična manikura – Da ili Ne?

Autor Datum 06/12/2018

Decembar je mjesec raznih trendova koji često mogu biti vrlo čudni i nerazumljivi. U modi su trenutno off the shoulder džemperi koji su vrlo teški za kombinovanje, pogotovo u toku hladnih zimskih dana, kada vam je potrebno slojevito oblačenje. Ali dobra stvar među trendovima je da oni ne moraju ništa značiti, da li vam se sviđaju ili ne, je vaša odluka i vi odlučujete da li ćete taj trend probati ili ne. Trenutno u beauty svijetu su popularni nokti i njihovo sređivanje.

Pošto smo u prazničnom mjesecu, praznična manikura je izuzetno popularna. Naravno kao i svaki trend nekome će se svidjeti, a nekome ne. Po mom mišljenju ovakva manikura može biti totalni promašaj, ali to je samo moje mišljenje. Nekada sve pahuljice i zvjezdice koje se crtaju po noktima mogu izgledati dječije, ali ako se fino urade onda mogu izgledati savršeno. Mislim da lijepo urađeni nokti sa nekom nude bojom u kombinaciji sa zlatnim šljokicama može izgledati savršeno praznični, ali i vrlo lijepo i otmjeno.

Danas vam donosimo nekoliko ideja za prazničnu manikuru, ako volite trendove i želite biti dio njih. Neki od ovih su izuzetno šareni i otkačeni, ali svako ima svoj ukus, tako da odaberite one koji vam najbolje odgovaraju.

Prazničnu manikuru provjerite na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.