Predivne kratke jakne za ovu sezonu

Kratke “bomber” jakne su se vratile na velika vrata! Možete ih nositi u kombinaciji sa haljinama ili hlačama, visokim potpeticama ili starkama. Ono što je sigurno, dat će vam dozu opuštenog “nisam morala ni da se trudim” izgleda. Zato su u proljeće obavezan dio garderobera.

Modeli od kože su najefektniji. Stilisti predlažu da je najbolje izabrati smeđu boju, koja će sjajno izgledati u kombinaciji s bijelom majicom i trapericama.

Printovi su hit, a cvjetni dezeni prodrmaće ležerni izgled stil.

Ipak, ove sezone je najpopularnija svilena bomber jakna. Kombinacija elegancije i sofisticiranosti, savršena za hladnije večeri. Stilisti predlažu da je nosite sa “težim” materijalima poput trapera. Zbog opuštenog i kockastog kroja, mogu izgledati pomalo muškobanjasto, pa je najbolje odabrati neku u pastelnoj nijansi ili ih kombinirajte sa ženstvenijim odjevnim predmetima poput haljina ili sukanja. Isplati se biti kreativan kada su ove jakne u pitanju. Ovo proljeće karakteriziraju svježi i zabavni stilovi, pastelne boje i cvjetni printovi, pa uživajte u igri kombiniranja.