Predivne torte za vjenčanje

Autor Datum 05/09/2018

Moda se mijenja svako malo kada je stil odjevanja ili šminkanja u pitanju. Međutim, kada su vjenčanja u pitanju i tu svake godine dolazi do nekih promjena. Tako su ove godine moderne potpuno drugačije vjenčane torte nego one na koje smo do sada navikli vidjeti na vjenčanjima.

Do sada smo na vjenčanjima viđali torte sa nekoliko spratova koje su prekrivene fondanom i ukrašene dekoracijama koje su izgledale savršeno.

Međutim, ove godine torte izgledaju potpuno drugačije.

Nekima se možda neće svidjeti, ali ljubiteljima prirodnog izgleda ove torte će izgledati savršeno. Kao dekoracija za ove torte koristi se samo sezonsko voće i cvijeće. Neki slastičari koriste narendanu čokoladu ili šećer u prahu. Unutrašnjost torte je u potpunosti vidljiva.

Obično se stavljaju na panj i ne koristi se stalak za torte. Prave se pred sam dan vjenčanja, jer ne mogu dugo da stoje, obzirom da su kore „gole“ i brzo se suše, dok se voće kvari.

Torta za vjenčanje

Torta za vjenčanje

Torte za vjenčanje

Torte za vjenčanje

Voćne torte za vjenčanje

Voćne torte za vjenčanje

Torte za vjenčanje dekoracija

Torte za vjenčanje dekoracija

Torte za vjenčanje - Dekoracije

Torte za vjenčanje – Dekoracije

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.