Pripremite svoj PARTY LOOK odmah

Autor Datum 21/12/2018

Decembar je mjesec u kome imamo mnogo partija i proslava, pa je potrebno imati nekoliko outfita uvijek spremnih, jer smo u sezoni proslava i raznih događaja. Ove zime moda ide pod ruku sa elegantnim izgledom, što je sigurno potrebno kada je party izgled u pitanju. Ukoliko se nekada mogu nositi šljokice do maksimuma onda su to decembar i januar. Iskoristite tu mogućnost maksimalno ove sezone, jer su šljokice IN.

Haljine sa šljokicama u boji su vrlo aktuelne, međutim ako niste ljubitelj boje tu su nezaobilazne sive i crne, koje u svakoj prilici izgledaju savršeno. Ove sezone su vrlo popularni kombinezoni, koji su savršeni za svaki party look. Bilo koju dužinu da izaberete nećete pogriješiti, jer su sve dužine popularne. Međutim ako ste ljubitelj elegancije, predlažem vam duge kombinezone, koji su vrlo otmjeni i izgledaju divno u gotovo svim prilikama.

Čipka je uvijek poželjna, tako i ove sezone čipkane haljine su neizostavne. Izaberite divnu bijelu u kojoj ćete izgledati savršeno na partiju ili se pak odlučite na uvijek dobru crnu. Tamno plava je jedna od boja sezone, svi dizajneri su se igrali sa njom, jer je vrlo zahvalna za kombinovanje. Izaberite lijepu svjetlucavu haljinu ili kombinezon u ovoj boji, sigurno nećete pogriješiti.

Ispod možete provjerite komade odjeće za vaš party look.

pripremite-svoj-pary-look-odmah-glavnapripremite-svoj-pary-look-odmah-1pripremite-svoj-pary-look-odmah-2 pripremite-svoj-pary-look-odmah-3 pripremite-svoj-pary-look-odmah-4pripremite-svoj-pary-look-odmah-5 pripremite-svoj-pary-look-odmah-6pripremite-svoj-pary-look-odmah-7 pripremite-svoj-pary-look-odmah-8

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.