Prirodan čaj za mršavljenje koji topi kilograme na stomaku

Danas ćemo vam ispričati o jednom načinu mršavljenja, koji je izazvao nevjerojatnu globalnu internet reklamu. Vjerojatno zbog toga, jer ovaj način zaista djeluje. Posljednjih mjeseci aktualan je čaj za koji se žene diljem svijeta kunu da je zaista djelotvoran kao prirodno sredstvo za mršavljenje.

Sve što će biti potrebno, to je – zeleni čaj, cimet i lovorov list. Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masti i ubrzavaju metabolizam.

Kako napraviti ovaj prirodni čaj za mršavljenje?

Uzmite 800 ml vode, 1 štapić cimeta i 3 lovorova lista. Za početak prokuhajte vodu. Maknite sa štednjaka i u vodu dodajte štapić cimeta ,3 lovorova lista i ravnu žlicu zelenog čaja. Poklopite, i ostavite 15 minuta da odstoji. Procijedite.

Način konzumiranja ovoga čaja za mršavljenje:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje – rano jutro, odmah nakon buđenja. Popijte prvu šalicu ovog čaja na gladan stomak.

Drugu šalicu možete popiti odmah poslije doručka. A treću – navečer, neposredno prije spavanja. To je dovoljno.

Tri šalice ovog čaja dnevno – i vi obavezno mršavite, masnoće se uklanjaju naročito sa “značajnih” mjesta na tijelu. Prvi rezultati vidljivi već nakon 7 dana.

Podrazumijeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba biti popraćen izbalansiranom prehranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.

Kontraindikacije: trudnoća, dojenje bebe.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.