Prirodan lijek koji pomaže kod proširenih vena

Najveći rizik od proširenih vena je genetski. Velika je vjerovatnoća da ćete i i vi imate proširene vene ako ih je imala vaša majka.
prirodni lijek koji pomaze kod prosirenih vena
Proširene vene najčešće se pojavljuju u kasnim 20-ih, a stanje se pogoršalo, ako se ne tretira pravilno i na vrijeme. Žene su sklonije proširenim venama, iako i muškarci mogu imati problema sa proširenim venama.

Tu su drugi najčešći čimbenici rizika vezanih za pojavu proširenih vena:

  • Dob
  • Problemi cirkulacije
  • Hormonalne promjene
  • Nedostatak tjelesne aktivnosti

Ovaj prirodni lijek za proširene vene koji vam predlažemo je učinkovit. Isto ovaj lijek u preporučile mnoge žene jer im je bio od velike pomoći u liječenju proširenih vena.

Za ovaj recept će vam biti potrebni: jabukovo sirće, mrkva i aloa vera. A sada vam detaljno objašnjavamo kako možete napraviti učinkovit lijek za proširene vene.

Sastojci:

  • 1/2 šalice Aloe Vera
  • jabukovo sirće
  • 1/2 šalice mrkve

Način pripreme:

Nasjeckajte mrkvu sitno i stavite u blender. Dodajte Aloa veru i mješajte u blenderu dok nedobijete, glatku, homogenu smjesu. Zatim, dodati jabukovo sirće po potrebi, kako bi dobili kremastu masu.
Dobivenu smjesu spremite u malu posudu.

Način primjene ovoga lijeka za proširene vene:

Nanesite smjestu na zahvaćena područija na nogama i opustite svoje noge nekih pola sata. Zatim operite hladnom vodom. Ovaj tretman će jako brzo da pokaže rezultate.

Još će vam od velike koristi biti masaža u kombinaciji sa ovim lijekom. Ipak, ne masirajte direktno na proširenih vena, ali počnite masirati stopala s prstima i polako kretati prema bokovima, pritiskajte nježno, a izbjegavati jako i teško pritiskanje prilikom masaže.

Za najbolji učinak, podignu noge pod kutom od 45 stupnjeva tijekom masaže, a koriste neko eterično ulje.