Prirodan lijek za srce koji možete napraviti sami

Opatica savjetuje da svako domaćinstvo treba imati ovaj veličanstveni recept kojim se postižu neobični uspjesi. Ona je bila mističarka iu svom pisanom životnom dijelu objašnjava da sve što je napisano potječe od njezinih vizija Boga. Ovaj recept prenijela je čuvena travarka Marija Treba, autorica knjige “Zdravlje iz božje ljekarne“.

Ovaj prirodan lijek za srce se pokazao uspješnim kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja.
Koristi se kada osjetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, uslijed stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris.

Recept za prirodni lijek za srce:

Potrebno je

  • 10 svježih stabljika peršuna (bez korijena)
  • litar domaćeg crnog ili bijelog vina
  • dvije žlice vinskog octa
  • 300 gr prirodnog meda

Priprema:

10 svježih stabljika peršuna zajedno s listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike žlice čistog vinskog octa.

Kuha se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, pjeni se!). Poslije se doda 300 gr pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuha još 4 minute. Vruće vino za srce procijediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti. Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuhati ili ne.

Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno po supena žlica do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.
Izvor:NoviMagazin.rs