Na prirodan način protiv bora – Recepti

Sve žene se trude da izgledaju što ljepše, postoji mnogo načina da osvježite izgled i to na prirodan način. Dokazano je da pilinzi i čajevi mnogo pomažu.
na prirodni nacin protiv bora

Lice bez bora žene u Indiji duguju napitku od đumbira.

Pozitivni efekti su snažni, jer djeluje antibakterijski, a sastojak gingenol održava lice elastičnim. Biljka noni je najviše zastupljena u Polineziji i pomaže koži sklonoj aknama, a koristi se u obliku soka ili čaja.

Piling koji sprječava starenje se pravi od šećera i limuna.

Najširu primjenu ima u Meksiku i koristi se za njegu ruku. Šećer otklanja mrtve stanice i osvježava kožu, au kombinaciji s limunom djeluje kao antioksidans.

Sjemenke grožđa su također zaslužne za svjež izgled.

Prema znanstvenim istraživanjima, ekstrakt iz njih sprječava oštećenja stanica nastalih tijekom zračenja i djelovanja slobodnih radikala. Nekoliko puta jače djeluje od vitamina C i E.

Za mladolikost Kineskinja je u velikoj mjeri zaslužan zeleni čaj, koji potječe iz ove zemlje.

Osim što poboljšava cjelokupno zdravstveno stanje, sprečava i nastanak bora. Koristi se u kombinaciji s bijelim čajem. Smjesa se pravi od tri žličice kuhanog bijelog čaja i tri žličice zelenog. Nanese na lice i drži 15 minuta, a nakon toga ispere. Ipak, pozitivna energija i osmijeh je ono što osoba čini blistavim, a ženu zanosnom.
Izvor:Novosti