Prirodan tretman za jačanje noktiju

Slabi i krhki nokti su čest problem, ali uz ovaj jednostavan savjet pomoći ćete svojim noktima da budu zdravi i čvrsti. Stručnjaci preporučuju ovaj učinkovit recept za jačanje noktiju, koji pomaže već nakon nekoliko tretmana.
prirodan tretman za jacanje noktiju
Najjednostavniji način da se nokti ojačaju u kućnim uvjetima jeste desetominutni tretman s morskom solju, koji sadrži neophodan kompleks minerala za jačanje noktiju.

Za ovaj tretman potrebnovam je 200 ml tople vode ,2 jušne žlice morske soli, kriška limuna i nekoliko kapi maslinovog ulja.

U manjoj posudi rastvorite so. Spustite vrhove prstiju u tu kupku i držati 10 minuta. Nakon toga, istrljajte nokte kriškom limuna i ostavite ih tako 5 munuta.

So ojačava nokatnu ploču, a limun je odlično izbjeljuje i usporava rast zanoktica.

Nakon 5 minuta isperite ruke toplom vodom i utrljajte u nokte maslinovo ulje, koje ih savršeno hidratizira. Umjesto maslinovog ulja možete koristiti i kremu za njegu ruku.

Ako proceduru primjenjujete pred spavanje, nakon nanošenja kreme stavite na ruke pamučne rukavice, jer će to poboljšati prodiranje hranjivih tvari u ploču nokta, a koža ruku će postati glatka i nježna.

Tretman ponavljajte svaki ili svaki drugi dan tijekom 2 do 3 tjedna i rezultat neće izostati. Imaćete čvrste i zdrave nokte, koji se više neće listati i pucati.

Po potrebi, napravite pauzu od mjesec dana i ponoviti tretman.
Izvor:uspesnazena