Prirodni načini za povećanje grudi

Ukoliko spadate u veći broj žena koje nisu zadovoljne veličinom svog brushaltera, sigurno ste se zapitali koji sve načini za povećanje grudi postoje. Naravno, tu su plastične intervencije koje bez sumnje menjaju Vaš nedostatak, ali dobra vest je da i priroda može učiniti puno za povećanje grudi. Jedan od popularnih trikova jeste i nošenje brushaltera sa umecima, ali mnoge pripadnice lepšeg pola žele da budu zadovoljne svojim grudima i kada skinu donji veš. Svi naredni saveti, ukoliko ih sprovedete kontinuirano, mogu dati dobre rezultate za povećanje grudi, samo treba da budete uporne.
vjezbe za grudi

Hranite se zdravo

Jedan od glavnih postulata za zdravo i zgodno telo jeste zdrava ishrana. Dijete i naglo mršavljenje mogu ugroziti povećanje grudi prirodnim putem, jer se trošenje masti iz organizma odražava najpre na ovom delu tela. Zato se morate posvetiti zdravoj ishrani, koja će obilovati zdravim mastima, odnosno nezasićenim masnim kiselinama. Ribe, orasi, bademi, jaja i žitarice spadaju u zdravu hranu, jer Vas neće gojiti, a mogu učiniti mnogo za povećanje grudi.

Krećite se i vežbajte

Sigurni smo da ste ovo bezbroj puta čule, ali za zategnuto telo neophodna je fizička vežba. Ako Vam je povećanje grudi cilj, najpre morate zategnuti mišiće ruku i grudnog koša. Jedna od vežbi za povećanje grudi i njihovo zatezanje podrazumeva da ruke postavite tako da se, u visini grudnog koša, spoje dlanovi i svom snagom odupiru jedan o drugi. Ova vežba pomaže povećanje grudi njihovim učvršćivanjem, a treba je izvoditi svakodnevno u serijama od po deset puta u trajanju od 30 sekundi. Čvrste ruke znače mnogo za vizuelno povećanje grudi, jer će bolje izgledati u majicama na bretele ili onima koje se vezuju oko vrata. Takođe, morate voditi računa i o predelu stomaka. Zlatno pravilo za prirodno povećanje grudi glasi: što uži struk, veće grudi. Zategnuti stomačni mišići učiniće da u svakoj vrsti garderobe grudi izgledaju veće.

Pravilno držanje tela

Zlatno trojstvo dobrog izgleda – prava leđa, uvučen stomak, isturene grudi – ujedno je i formula za prirodno povećanje grudi. Prava kičma učiniće Vas vitkijim i zategnutijim, postavljajući u prvi plan Vaše grudi. Čvrst hod i ispravljena leđa čine čuda za vizuelno povećanje grudi: već pri prvom pogledu u ogledalo primetićete razliku. Ako imate problema sa ovim delom tela, idite na masažu ili krenite na časove joge, koji će biti produktivni za celokupan organizam. Već posle kratkog vremena moći ćete da uporedite rezultate i primetite benefit ovakvih navika za povećanje grudi.

Koristite kreme

Za povećanje grudi bitno je i da redovno, jednom nedeljno, koristite piling, a grudi svakodnevno mažete mlekom za telo. Vodite računa o koži grudi kako bi bila pravilno hidrirana i kako bi se podstakla cirkulacija, koja mnogo znači za stvaranje mišića i izbacivanje štetnih masti. Ukoliko često varirate u težini, to može dati loše posledice za povećanje grudi, jer se konstantnom promenom njihovog tonusa menja i zategnutost mišića, te se grudi opuštaju i počinju da vise. Pravilnom negom sprečićete pojavu strija koje uvek ružno deluju, ali i poboljšati protok krvi, značajan za prirodno povećanje grudi.