Promjene u domu za veliki utisak

Autor Datum 18/10/2017

Novac nije presudan ako želite ove dane iskoristite za renoviranje i osvježite dom, najvažnije je da imate dobar plan. Uz nekoliko trikova dekoratera, vaš životni prostor izgledat intimnije, ugodnije i drugačije.
dekoracija doma
Promijenite abžure na stolnim lampama. Odaberite žute, pastelno roze i plave nijanse ako vam je namještaj u zemljanim tonovima, a elegantne crne ili teget ukoliko su na zidovima jarke boje.

Ofarbajte unutrašnjost staklenih vitrina u dnevnom boravku, hodniku ili kuhinji.

Tako će poredane čaše, čajnici, šalice, suveniri, knjige i druge sitnice doći više do izražaja.

Potražite po kući slične predmete, pa od njih napravite malu kolekciju tako što ćete ih zajedno smjestite na stolić ili komodu u dnevnoj sobi ili na niži cipelarnik u predsoblju. Tako grupirani, mamiće poglede i ostavit jak dojam. To mogu biti keramičke figure, mali automobili ili različiti predmeti iste boje.

Napravite udoban kutak za čitanje, razmišljanje, slušanje glazbe, gledanje televizije … Stolicu ili fotelju okružite omiljenim fotografijama i dragim sitnicama, a za to vam je dovoljno samo dva kvadratna metra.

Okvire prozora i štokove vrata obojite u bijelu, crnu ili teget boju, kao i ramove slika.

Na zid dnevnog boravka okačite veliku kartu svijeta ili ogroman poster sa cvijećem upadljive boje poput suncokreta, gerbera … Ne samo da to unosi vedrinu u dom, već ostavlja i odličan prvi dojam kod gostiju.
Izvor:novosti

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.