Providna čipka je romantična

Prozračni, lepršavi, prozirni materijali obilježili ovu i naredne sezone, a meke i nježne tkanine posebno dolaze do izražaja u crnoj, teget, sivoj, ljubičastoj, crvenoj, zelenoj i bež nijansi.

Važno je pronaći boju koja odgovara vašem tenu, očima i kosi.

A neki tonovi, poput ljubičaste i zelene, odlično pristaju i crnkama i plavušama. Modni stručnjaci savjetuju da obratite pažnju na kombinaciju boja i opredijelite se za najviše tri.

Savjet plus: Brushalteri boje kože s jačim košarama su spas za prozirne bluze, dok je donje rublje bez šavova savršeno za haljine i suknje jer se ne ocrtava.

Atraktivno

Crna bluza s prozirnim rukavima, ukrašena čipkom, odlično se slaže s bijelim hlačama. Kada je gornji dio svečaniji, sa štrasom i atraktivnim detaljima, donji bi trebao biti svedeniji.

Elegantno

Haljina pripijena uz tijelo, pa još od prozirne čipke, savršeno ističe stas i ostavlja muškarce bez daha. U njoj ne možete ostati neprimijećeni. Mamići poglede iu lepršavoj haljinici, prozirnoj u gornjem dijelu, posebno ako je mini.

Nonšalantno

Prozirna odjeća nije rezervirana samo za posebne prilike, već možete je kombinirati i uz traperice i uske hlače, sako i modernu kožnu jaknu.
Izvor:novosti