Provjereni ženski trikovi za zavođenje

Ako se nađete u društvu muškarca koji vam se sviđa, pokušajte stojite s blago razmaknutim nogama. Neka vam težište bude na jednoj nozi, a kukovi blago istureni. To je poza seksualno sigurne žene, i to zna skoro svaki muškarac. Ovo je samo jedan mali trik, a žene u svom repertoaru imaju najmanje 52 signala uz pomoć kojih mogu zavedu muškarce.
zavođenje muškarca

KRATKI POGLEDI

Kada se nađete u njegovoj blizini, uputite mu nekoliko kratkih, uzastopnih pogleda, ali tako da sve vrijeme pričate is vašim društvom. Time mu poručujete da vam je uvjerljivo najzanimljiviji i da želite upoznati.

Seksolozi objašnjavaju da na ovaj signal pada skoro svaki drugi muškarac, jer to prija njihovom egu i golica mu maštu. Budite sigurni da će vam se posle ovoga bar jednom obratiti te večeri.

DODIRNITE BUTINU

Kada izađete na prvi sudar sa muškarcem koji vam se baš sviđa, počnite odmah da ga zavodite. Sjednite pored njega tako da može vidjeti vaše cijelo tijelo. Rukom lagano prelazite preko vanjske strane bedra. Taj gest stručnjaci nazivaju autoerotičnim dodirivanjem, a njime šaljete dvije poruke: da želite skrenuti pozornost na taj dio tijela, ali i da želite mu pokažete da ste maštovita osoba.

Budite sigurni da ćete poslije ovakvog sastanka još dugo biti u njegovim mislima, a već sutradan će vas pozvati na novi.

OTKRIJTE RAMENA

Ako ste do sada već nekoliko puta izašli sa muškarcem koji vas privlači, ali se još ništa nije dogodilo, ne brinite. Možda mu treba još malo vremena i sigurnosti. Na vama je da mu pomognete da vas poželi. Dopustite da vam s ramena lagano sklizne jedna bretela. Neka to izgleda skroz spontano. Ovim provokativnim znakom mu poručujete da želite što prije s njim dijeliti strasne zagrljaje.

Dotući će ga podizanje jednog ramena i bacanje pogleda preko njega u njegovom pravcu. Poslije toga poželjet da vas zgrabite istog momenta.

MASIRAJTE VRAT

Dok razgovarate sa muškarcem koga želite zavedete, lagano masirajte vrat. Vodite računa da to bude krajnje neprimjetno, a on će u istom trenutku poželjeti da vas ima. Dok pravite lagane pokrete na vašem vratu, polako podižite grudi, a razotkrijte i jedan dio pazuha, još jednu erogenu zonu. Ovaj gest će ga u potpunosti izluditi, pa možete biti sigurni da ste ga osvojili.