Prvo vrijeme za uponzavanje muškarca

Književnica Holly Sidel objasnila je zašto su tridesete najbolje godine za biranje partnera i kako ništa loše nema u tome da budeš single. Pogledajte što je točno rekla.
pravo-vrijeme-za-upoznavanje-muskarca

Moć fokusiranja

Dvadesete su godine za pronalaženje i uspostavljanje svog “Ja”. Mnoge djevojke u to vrijeme teže napredovanju u karijeri, formiranju kruga prijatelja, putovanjima i drugim stvarima u kojima uživaju. Zato su tridesete te u kojima se žena fokusira na formiranje obitelji. Pravo vrijeme za ulazak u veze u kojima vidite potencijal za budućnost.

Brzo prepoznaju nepoželjno ponašanje i odlaze

Djevojke u dvadesetim previše vremena troše na analiziranje veze i pokušaje popraviti nešto što nema potencijala. Većina njih ostaje u vezama iako su odavno svjesne da budućnost ne postoji. U tridesetim žene sijeku stvari. Brzo uočavaju nepoželjnosti i momentalno odlaze jer imaju svijest da ništa dobro ne može izaći iz takvog odnosa.

Svjesne vlastite vrijednosti

Jedan od razloga za ignoriranje loših postupaka kod muškaraca je i manjak samopouzdanja ili samosvjesnosti. Većina djevojaka u dvadesetim plaši se samoće i željno je biti u vezi po svaku cijenu. Zato žene u tridesetim vrlo svjesne sebe podjednako svjesno biraju i svoje partnere. Shvatile su da njihova vrijednost nema veze s tim da li imaju ili ne muškaraca uz sebe.

Znaju da veza ne čini život niti ga uništava

Neosporno je da je divna stvar imati nekoga u životu. Ali žene u tridesetim i te kako znaju da to ne predstavlja njegovu suštinu i da nema ljepša stvar nego biti kvalitetno sam, ako već nije moguće biti u kvalitetnoj vezi. Njima muškarac može doći samo kao plus u već lijepom životu.

Uživaju u boljem seksu
U tridesetim žene vrlo dobro znaju što vole u seksu, a što ne. Znaju da je prioritet osobno zadovoljstvo, a ne pokazivanje umijeća muškarcu ili njegovo zadovoljenje. Također vrlo otvoreno znaju da kažu što žele, a što ne.

Znaju što im se sviđa iu što vjeruju

U dvadesetim djevojke još traže sebe i vrlo često su spremne da prilagođavaju svoje mišljenje muškim stavovima. Za razliku od toga žene u tridesetim vrlo jasno i glasno znaju iskazati što žele i očekuju. Biti vjeran sebi, na prvom mjestu i najbitnije.

Zanju prepoznati kada ne treba odustati

Koliko znaju prepoznati kada treba otići, podjednako znaju i za koje veze se vrijedi boriti. Posebno je bitno da se ostane kada se primjećuje podjednaka želja i sa druge strane. A žene u tridesetim to definitivno znaju.

Vjeruju u ljubav

U dvadesetim se veliki broj brakova sklapa iz pogrešnih razloga, iako postoje i oni pravi. Uglavnom se tada procjenjuje da je to to za cijeli život, samo na temelju lijepog iskustva koje trenutno doživljavaju nesvjesne bilo kakvog potencijalnog problema ili drugih mogućnosti. Ne mora uvijek značiti da će do loših stvari doći, ali žene u tridesetim koje su i dalje same vrlo dobro znaju da nisu željele pristati na nešto što je tada bilo dobro, jer su isto tako svjesne da postoji još bolje.