Pull&Bear – Trendi kaputi za jesen/zima 2018 – 2019

Autor Datum 23/10/2018

U susret hladnijim danima potrebno se opremiti što toplijim stvarima a jedna od njih su i kaputi. High street brend Pull&Bear nam donosi novu kolekciju kaputa u netipičnim bojama, koji će Vas sve oduševiti a naročito obožavateljice boja. U galeriji u nastavku, donosimo Vam top 10 komada.

Ukoliko još uvijek niste odabrali kaput za ovu zimu vrijeme je da to učinite. Kaput je esencijalni komad odjeće , koji je u hladnijim danima zajedno sa čizmama, prvo što se na Vama uoči. Zbog toga, odaberite trendi i statement komad, u kojem ćete se uvijek osjećati moderno i udobno. Novom kolekcijom Pull&Bear u potpunosti razbija sivilo i klasične zimske boje na koje smo navikli ostavlja iza sebe. Zimski kaputi obojeni su najljepšim i najvedrijim bojama poput karmin crvene ili tamno žute boje te vjerujemo da ćemo ih vidjeti na onim najhrabrijim. S obzirom da je jarka boja dovoljno dominantna, uz njega možete kombinirati i najjednostavnije čizme i torbicu a da pri tome izgledate moderno i lijepo.

Kako i ova kolekcija sadrži po nešto za svakoga, tu su i neizbježni sivi i bež kaputi, jednostavni, elegantni i uvijek popularni. Ove sezone su popularni printovi pa su svoje mjesto u top 10 pronašli i karirani kratki kaputi, u smeđim i ljubičastim tonovima. Imate li već svog favorita?

Pull&Bear kapute za jesen/zima 2018 – 2019 pogledajte na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.