Rak – Godišnji horoskop 2016

Slobodni Rakovi bi trebalo da budu oprezni od sredine godine, ako počinju nove veze, jer od travnja do lipnja teško će pronaći kompatibilnog partnera.
rak godisnji horoskop 2016

Ljubav

Slobodni Rakovi bi trebalo da budu oprezni od sredine godine, ako počinju nove veze, jer od travnja do lipnja teško će pronaći kompatibilnog partnera. Odlučite što želite od veze, budite otvoreniji prema partneru i iskreno pričajte o strahovima i nedoumicama. Ove godine ćete shvatiti što znači prava i iskrena ljubav. Ako ste sami, u drugoj polovici godine upoznat osobu koja će vam prirasti za srce. Oni u stabilnim vezama neka se pripreme na nestabilnost, jer dolaze promjene u odnosu. Probleme rješavajte krajnje racionalno.

Posao

Do kolovoza 2016. ostvarenje ciljeva ovisit od kolega s kojima surađujete, pa budite precizni kada suradnicima izlažete zahtjeve. Planete su tako pozicionirane da ćete lako moći ostvariti profesionalne ciljeve, ali samo kroz timski rad. Financije će biti odlične početkom godine, a potom možete početi s pretjeranim trošenjem. Očekuju vas izdaci vezani za preseljenje, kupnju ili obnovu stare kuće. Ne uzimajte kredite i pozajmice, napravite plan štednje. Vaša velikodušnost će biti dovedena u pitanje kada odbijete posuditi novac bliskoj osobi. Krajem godine imate mogućnost da radite u inozemstvu. Ne dvoumite se, već prihvatite posao iako nije u vašoj struci.

Zdravlje

Morate biti pažljivi prema sebi tijekom 2016, previše aktivnosti će vas iscrpiti. Obratite pažnju na psihu od ožujka do srpnja, jer prijeti opasnost od živčanog sloma. Sportovi na otvorenom će pomoći.