Rasprodaja u Replay – Sniženo i do 50%

Sezona rasprodaja je tu. Mislim da je većini žena ovo omiljeni period godine, jer u januaru rasprodaje su na sve strane. Sve što želite možete kupiti po nekom sniženju i tako možda uštediti nešto novca ili jednostavno kupiti više stvari. Replay ima sniženje od čak 50%. Kod njih je teško naći dobra sniženja, a ovo je definitivno dobro.

Danas vam donosim nekoliko modela koji su po mom mišljenju must have komadi za ostatak zime i početak proljeća. Odabrala sam stvari koje će odgovarati svim stilovima, jer je važno da svako pronađe nešto za sebe. Naravno, Replay je poznat po basic komadima, tako da ovdje ima puno jednostavnih stvari. Kratke čizmice su idealne za proljeće, tako da sam izdvojila nekoliko modela. Klasične „Chelsea“ čizmice su i dalje izuzetno popularne, tako da nećete pogriješiti ukoliko izaberete neke. Male torbe su izuzetno popularne trenutno, tako da za vikend ili casual odlazak na kafu umjesto velike torbe, ponesite neku manju koja će puno bolje izgledati sa čitavim outfitom, a i nećete nosite bespotrebne stvari.

Ova mala crna haljina vam je potrebna u ormaru. Osim što je elegantna i klasična, može poslužiti i za neke casual prilike.
Autor: Azra/SimpleSerenity
Foto:Replay

Cijelu ponudu na rasprodaji u Replay provjerite ispod.