Ravan stomak uz dvije vježbe i dvije čaše ovoga napitka dnevno

U ovome članku vam predstavljamo dvije jako dobre kardio vježbe i napitak koji će vam olakšatio put do ravnoga stmaka.

Žene koje su radile ove vježbe redovno i pile ovaj napitak su izgubile na težini i smršavile.
Osim toga, ovaj zdrav prirodan napitak ujedno pravi detoksikaciju vašeg tijela, uklanja sve toksine, spriječava zadržavanje vode, jača cjelokupono zdravlje.

Potrebni sastojci za ovaj napitak su:

  • 1 šalica svježe cijeđenog soka od organskog grejpa (možete ga zamijeniti s sok od naranče)
  • 1 žličica čistog prirodnog meda
  • 2 žličice jabučnog octa

Način pripreme napitka:
Stavite sve sastojke u blenderu, promiješajte ih dobro, dok ne dobijete glatku, homogenu smjesu.
Kada uzimati ovaj napitak za mršavljenje?
Trebate piti ovaj napitak jednom dnevno, 10 dana, svaki put 30 minuta prije početka vježbanja. Mjerite svoj struk kako bi vidjeli postepeno mršavljenje i nestajanje masnih naslaga sa stomaka.

Da bi pojačali učinke, također treba uključiti u neku vrstu fizičke aktivnosti ili redovito raditi neke učinkovite kardio vježbe.

Ovo su neki prijedlozi za vježbe:

  • 1. Naš prije prijedlog je trčanje. Trčanje je jako dobro za trošenje kalorija. Uz ovaj napitak definitvino ćete pojaćati učinak. Znate li da trčanjem trošite oko 100 kalorija na 1 kilometar? A ujedno ćete spriječiti kardio vaskularne bolesti? Kao početnik trebate krenuti polako sa trčanjem, a kasnije povećavati tempo i udaljenost.
  • 2. Intezivna vožnja bicikla – to je jedna od odličnih kradio vježbi a ujedno je pomaže vašem mršavljenju. To je vježba koja će sagorijevati kalorije i masti ubrzanom brzinom. Ako koristite biciklo za vježbanje onda vrlo lako možete podešavati težinu vožnje.

Obaveno zapamtite:

Na početku trebate krenuti polako, nemojte odmah trčati brzim tempo ili na veće udaljenosti, vec sve radite postepeno. Isto je u slučaju da se odlućite na intezivnu vožnju bicikla. Tijekom treninga pobrinite se da pijete dovoljno vode jer ćete se sigurno puno znojiti pa se pobrinite da vaše tijelo ima pravilno hidratizirano.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.