Razlikujte pravoga od pogrešnog

Autor Datum 06/03/2016

Psiholozi tvrde da je prvi kontakt dovoljan razlikovati pravog muškarca od pogrešnog.
sretan par
* Pravi točno zna gdje su mu “alkoholne granice” i ne dopušta sebi da se previše opusti. Pogrešan nije ni svjestan tih granica.

* Pravi točno zna kada je trenutak da u razgovoru prijeđe na drugu temu i ima strpljenja da sasluša druge osobe i suprotna mišljenja. Pogrešan nema osjećaj da prisutne “davi” nekom temom, hvališe se svojim uspjesima i šali isključivo na tuđi račun.

* Pravi flertuje samo s damama koje mu se sviđaju i to ne po svaku cijenu. Pogrešan se trudi “smuva” svaku ženu i nije mu važan kvalitet već kvantitet.

* Pravi ispunjava obećanja, ne zaboravlja sastanke i dogovore, poštuje tuđe vrijeme. Pogrešan “ispaljuje” poznanike i prijatelje i pamti samo ono što je njemu važno.

* Pravi se uvijek ponudi platiti račun, ali dopušta i drugima da časte. Pogrešan se nametljivo razbacuje bogatstvom ili utjecajem u društvu.

* Pravi će uzeti vaš broj telefona, ljubazno se ponuditi da vas odveze do vaše kuće i neće poletjeti da vas poljubi na rastanku, već će, ako treba, čekati pravu priliku. Pogrešan će ponuditi da vas poveze kući, samo ako procijeni da bi moglo doći do seksa. Na pola puta prema vašem domu, “šarmantno” će predložiti da odete njegovoj kući da se “bolje upoznate”.

ZABRANJENO NA PRVOM SASTANKU

Prvi sastanak je stresan za obje strane. Da ne biste dodatno pogoršali stvari, izbjegavajte na uvodnom “muvanju” rečenice poput …

* Sigurno bi ti se dopala moja prijateljica

Iako ste ovo rekli jer volite svoju drugaricu, muškarac to tumači kao način da mu priopćite da vam se ne sviđa, pa ga “namještate” nekoj drugoj.

* Što si u horoskopu?

Predstavnici jačeg spola se iznerviraju kada im žene “u startu” kažu da su “tipične Škorpioni” ili zaključe da su neozbiljni, neuredni ili nevjerni samo na temelju horoskopskog znaka. I to nakon samo 10 minuta razgovora! Ne ponašajte se kao da znate sve o muškarcu s kojim ste prvi put izašli na piće.

* Potenciranje seksualnih tema
Priču o tome što volite u krevetu ipak ostavite za neke buduće sastanke.

* Ne volim to čitati / slušati

Ako nemate iste afinitete, zadržite ovu informaciju za sebe i dajte šansu temama koje vas zbližavaju.

* Brate, ovaj, ono kao …

Ne morate govoriti kao dama iz 19. stoljeća, ali bi ipak trebalo da sročite pristojnu rečenicu. Ako nervoza uzrok “blokade mozga” ili “brzog jezika”, prije sastanka razmislite malo o tome što ćete pričati i skoncentrirajte se.
Izvor:Novosti

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.