Razlozi zašto nemate dečka

Ako ste došli u fazu da se pitate kako je moguće da nemate ni momka, a mnogo “gore” od vas već su se udale, vrijeme je skenirati sami sebe i pronaći razlog zbog kojeg niste u vezi iako biste željeli biti.
nemate decka

Ne volite izlaziti

Savršeni princ se pojavljuje na vašim vratima samo u bajkama i holivudskim filmovima. U životu, morat ćete se potrudite i za početak, izađete iz kuće. Ne morate “visiti” po klubovima, idite u kino, upišite tečaj, šećite se.

Vi ste centar svijeta

U redu je posvetiti se sebi i uživati u aktivnostima koje nas čine sretnima. Ali ako to radite sve vrijeme, doći ćete u situaciju da želite raditi samo ono što vama odgovara, pa i kada se pojavi potencijalni momak, otpisaćete ga brzo.

Suviše ste zauzeti

Ovo je realan problem u 21. stoljeću čiji nas ritam melje. Ali, kada se dobro organizirate i uspostavite prioritete, shvatit ćete da vjerojatno imate mnogo praznog hoda koji možete usmjeriti u pravcu zabavljanja.

Imate previsoke standarde

Tražite partnera koji je obrazovan, ali ne pametuje, situiran, a bez zmije u novčaniku, duhovit, ali se ne šali na vaš račun, romantičan, ali ne i patetičan, nježan, ali i grub kad treba, i naravno zgodan, ali ne provodi sate u teretani. Ako ste savršeni, samo naprijed.

Previše ste agresivni i netaktični

Nije problem što kažete, već kako. Ako ste nekog tek upoznali, nemojte ga verbalno napadati jer će se osjetiti kao da je u ringu, pa će poželjeti momentalno da pobjegne. Stišajte ton, spustite loptu, a rasprave ostavite za trenutak kad ga bolje upoznate.
Izvor:Novosti