Razvode se Homer i Marge Simpson

Autor Datum 14/06/2015

Homer i Marge SimpsoBračni par Homer i Marge Simpson, glavni likovi kultnih ‘Simpsona’, jedne od najpopularnijih animiranih serija svih vremena, razvest će se.

Kako su najavili producenti serije, Homer Simpson će se u prvoj epizodi 27. sezone zaljubiti u fatalnu djelatnicu ljekarne kojoj glas posuđuje Lena Dunham, glumica i autorica HBO-ove hit-serije ‘Djevojke’ što će dovesti do kraja braka Homera i Marge, prenosi Tportal.

Al Jean, izvršni producent serije, otkrio je za Variety da će osim Lene, glasove drugim likovima posuditi njezine kolegice, glumice iz serije ‘Djevojke’.

Mediji pak spekuliraju da razvod Simpsona kojem se jedino vesele Margeine sestre Selma i Patty, neće dugo potrajati.

Kako je nedavno objavljeno, u posebnoj epizodi povodom Noći vještica stradat će Bart Simpson od ruke jednog od najvećih negativaca u ‘Simpsonima’, Sideshow Boba. Ali fanovi se ne trebaju brinuti – nakon te epizode sve će biti kao i prije, a Bart će se vratiti u život.

Inače, svibnju ove godine glumac Harry Shearer koji je gotovo 26 godina posuđivao glas likovima Burnsa, ravnatelja Skinnera i Neda Flandersa odlučio je prekinuti suradnju s popularnom Foxovom serijom.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.