Ribe – godišnji horoskop za 2016

Ova godina je povoljna za nove pothvate i proširenje firme. Nemojte previše se kolebate, odluke donosite brzo, slušajući intuiciju.
ribe godisnji horoskop 2016

Ljubav

Promijenite pristup emotivnim vezama, budite otvoreniji. Podijelite osjećaje s partnerom, bez straha da budete pogrešno shvaćeni. Iskrenost će donijeti promjene na bolje. U prvom dijelu godine očekujte lijepe vijesti na ljubavnom planu. U drugoj će biti nesuglasica s partnerom. Pazite kome se povjeravate, da ne postanete tema tračeva. Ostanite dosljedni sebi i njegujte vezu jer može dospjeti u krizu tijekom rujna i studenog, kada će mnogi željeti avanturu, ali bolje vam je sa trenutnim partnerom. Bračni parovi će cijele godine uživati u romantici i strasti.

Posao

Ova godina je povoljna za nove pothvate i proširenje firme. Nemojte previše se kolebate, odluke donosite brzo, slušajući intuiciju. Očekujte poboljšanje na radnom mjestu, steći ćete povjerenje šefova bez mnogo truda. Imat ćete priliku usavršiti znanje, as lakoćom ćete primijeniti nove stvari u radu. Potrudite se da se dokažete šefovima, jer razmišljaju da vas unaprijede. Izbjegavajte rasprave s kolegama, ne namećite ideje ako vam to ne traže. Obnovite znanje stranih jezika jer možete imati kontakte sa strancima u drugoj polovici godine. Umjetnici će imati mnogo uspjeha i postat će poznati u svom svijetu. U posljednjem kvartalu godine sve Ribe će biti uspješne. Do lipnja će se popraviti materijalna situacija.

Zdravlje

Tijekom 2016. vaše zdravlje će biti odlično, izuzev manjih tegoba zbog emocionalnih problema od travnja do rujna. Odmarajte se i obnavljajte energiju.