Riječi koje mogu da unište vašu vezu

Neki komentari izgovoreni u afektu brzo ce biti zaboravljeni, ali neki mogu nanijeti štetu koju ni isprika ne može popraviti. Zato je važno čak i u najvećem naletu bijesa sačuvati pribranost i pažljivo birati riječi. Ovo su riječi koje bi trebalo izbjegavati:

Ne vjerujem ti

Ove riječi uglavnom izgovaraju žene koje su sumnjičave, a mogu jako zaboljeti, naročito muškarca koji je potpuno iskren. Mnoge žene znaju kako je to biti paranoičan i razbijati glavu zbog sumnji za koje se na kraju ispostavi da su bile samo proizvod mašte. Otjerati zbog toga dobrog muškarca od sebe potpuno je besmisleno.

Svi su muškarci isti

Da razjasnimo jednom zauvijek: Nisu svi muškarci isti. Samo zato što vam je netko slomio srce, ne znači da negdje ne postoji muškarac koji vam to nikada ne bi uradio. Ukoliko kažete to svom partneru usred svađe, mogao bi prestati vas poštuje i mogli biste ostati sami zbog rečenice u koju vjerojatno ni sami ne vjerujete, vec je izrečena u afektu.

Nisi dobar u krevetu

Bila to istina ili ne, reci mu tako delikatnu stvar na tako grub način može nepovratno pogoršati vaš odnos. Muškarac kojem slomite ego teško ce se oporaviti. Ako niste zadovoljni pokušajte to riješiti razgovorom i dogovorom.

Moj bivši ne bi to nikada uradio

Usporedbu sadašnjeg dečka s bivšim vodi prekidu. Prije nego što izreknemo ovu zločestu primjedbu, sjetite se da ste s bivšim prekinuli zbog dobrog razloga, pa ne može biti toliko savršen kakvim ga pokušavate prikazati. Prihvatite svog novog dečka onakvog kakav je, a ne kakav bi mogao biti.

Tvoja majka u sve mora se miješa

Nije samo mit da majke vole se miješaju u život svoga sina i njegove izabranice. U nekim slučajevima to se, na srecu, vremenom promijeni, ali neke žene nisu toliko sretne. Mnogi muškarci jako su vezani uz svoju majku pa ako mu kažete da je njegova mama davež, postoji opasnost da mu se te riječi urežu u secanje i nikada vam ih ne oprosti. Zato, budite suptilne i oprezne s riječima.