Romantične ideje da pokažete osjećaje

Autor Datum 13/01/2018

Bilo da izjavljujete ljubav svom partneru prvi put ili ga još jednom podsjećate na to koliko ga volite, to na početku veze često bude neugodno i izaziva nervozu. Zato vam dajemo romantične ideje koje će svakoj ženi olakšati da kaže te dvije slatke riječi – Volim Te.

1. Pod zvijezdama

Jedne večeri, predložite mu da prošetate parkom i promatrajte zvjezdano nebo. Nema gotovo ništa podjednako romantično kao uživanje pod sjajem zvijezda s voljenom osobom. Zagrlite ga i tiho mu kažite koliko vam znači.

2. U krevetu

Kada ležite u krevetu, okrenuti mu leđima, mazite se i polako tonete u san, pričekajte trenutak kada je on gotovo zaspao, a potom se okrenite i šapnite mu nježno: Volim te.

To će zvučati potpuno prirodno u trenucima kada je opušten, udobno smješten i kada ste toliko bliski i povezani.

3. Ispred daske za glačanje

Ako postoji neki kućni posao koji je njemu vrlo mrzak, kao slaganje ili glačanje rublja, jedne večeri počnite to raditi bez ikakve najave. Kada vam se zahvali, odgovorite: Nema na čemu. Radim to zato što te volim.

4. Uz šampanjac

Spremite romantičnu večeru. Nakon jela, iznenadite ga bocom pjenušca i nazdravite tome koliko ste dobar par.
Već nakon prvog gutljaja, pogledajte ga u oči i izjavite mu ljubav.

5. Pod tušem

Pričekajte da vaš muškarac ode pod tuš, a potom mu se prikradite i napišite “volim te” na zamagljenom ogledalu. Nečujno izađite iz kupatila i sačekajte da on vidi vašu poruku.

6. Iskričava ljubav

Kupite nekoliko prskalica i zajedno ih zapalite. Kada osjetite da promatra vas, a ne iskrice, pokušati izvući srce u zraku, a potom mu namignite. Trag srca će se zadržati dovoljno da ga on vidi.

7. Na štiklama

Jedne večeri se skockajte najbolje što možete i izađite na pićence. Nakon nekoliko koktela (ali ne previše), zagledajte se u njegove ociii recite mu koliko ga volite. Takvo priznanje će ga, kada to čuje od vas u najljepšem izdanju, i to na javnom mjestu, učiniti ponosnim što je takva mačka izabrala baš njega.

8. Oldschool ljubav

Kao što su naši roditelji radili osamdesetih s kasetama, narežite mu na CD omiljene pjesme. Potrudite se pronaći pjesme čiji se tekstovi odnose na nekevažne i vesele trenutke u vašoj vezi ili u kojima se spominju vaša imena. Potom na disku napišite: Srce, volim te ili nešto slično i sakrijte ga među njegovim stvarima kako bi ga slučajno pronašao.

9. Tijekom radnog vremena

Dok je vaš dečko na poslu pošaljite mu poruku ili email koji će sadržavati samo dva slova: VT. To će mu izmamiti osmijeh na lice, a usput imate i vlastiti šifrirani jezik koji odmah oboje razumijete.

10. Ljubav uvijek, ljubav svuda

Kada sljedeći put bude radio nešto tipično za muškarce – jurio rekord u igrici, davio se u pivu tijekom utakmice Lige prvaka, sjedite pored njega, masirajte ga ili češkajte po leđima. Na taj način šaljete poruku da ga podržavate i da vam ne smeta da budete dio tih dosadnih muških stvari u kojima on uživa. Da, to je ljubav. I tim dodirom ste rekli sve.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.