Romantika u hladnim zimskim danima

Jedna od najljepših “zimskih čarolija” zove se – romantika. Umjesto da se ljutite na hladnoću i mrzovoljno “trošite” dane iščekujući proljeće, prepustite se ljubavi i uživajte.

Ako vas griju emocije, ne možete se smrznete ni na minusu.

Koliko god da žurite na posao, izdvojite makar nekoliko minuta za maženje i grljenje s partnerom. Nema ljepšeg načina da se razbudite i probudite bliskost, u inat kijametu koji vas čeka po izlasku. Jutarnji seks u toplom krevetu, dok vani pada kiša i duva nepristojno hladan vjetar, odlična je doza adrenalina, koja će vas ugrijati i dati vam energiju da lakše prebrodite dan.

A, kada se umorni vraćate s posla, umjesto da budete neraspoloženi jer je mrak već pao i još je hladnije nego jutros, nađite se s partnerom. Onako “ubundani” prošećite bar 15 minuta držeći se za ruke, odvedite ga na čaj ili obradujte toplim kestenjem.

Radujte se što ćete se poslije toga ušuškati, zavući ispod deke i jedno drugome grijati stopala, gledati romantični film ili komediju i jesti kokice. Priznajte, u toplim noćima imate manje vremena za ovakve momente. Zato sada ne štedite na njima.
Izvor:Novosti