Sa kakvim su muškarcima žene najsrećnije?

Iako mnoge žene maštaju o lagodnom životu i bogatom partneru koji će ih izbaviti iz neimaštine, istraživanja pokazuju da siromašni muškarci predstavljaju mnogo bolji izbor
sa-kakvim-muskarcima-zene-su-najsretnije
Bogataši su gori partneri i ljubavnici od siromašnijih frajera, pokazala je najnovija studija koja je istraživala koliko se u vezi trude pojedinci kojima ne fali para, ali i oni koji imaju nešto plići džep. Vodeći znanstvenik istraživanja, Adam Galinski, zaključio je da su siromašni muškarci mnogo bolji partneri i ljubavnici u odnosu na bogataše koji su licemjerni i manje se trude.

Siromašni se za razliku od pripadnika buržoazije trude više oko žena, ali su ujedno i dostupniji, vjerniji i posvećeniji u vezi.

Za razliku od bogataša koji se vrlo često postavljaju poprililno odbojno prema drugima, jer su uvjereni da ljudi žele ih iskoriste.

Studija je utvrdila da su pripadnice nježnijeg pola mnogo sretnije i ispunjenije u vezama s frajerima koji nemaju previše novca jer im ispunjavaju sve želje, manje su licemjerni i razmaženi, ljubazniji su prema drugima, ali i društveniji, pozitivniji, pričljiviji, više izlaze i stvaraju nova poznanstva.