Sasi dijetalna voda za topljenje masnih naslaga

Sasi dijetalnu vodu možete napraviti sami od jednostavnih sastojaka. Cynthia Sas, koja je osmislila taj napitak, tvrdi da već nakon četiri dana redovite konzumacije tog pića možete izgubiti tri kilograma i skinuti 10 centimetara u obimu struka.
sasi voda recept

Da biste napravili Sasi vodu treba vam svježi đumbir, svježi listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode (koristite filtriranu ili flaširanu vodu – čaša je od 250 ml).

Operite limun, rasecite ga na polovine i izvadite sjemenke. Svaku polovicu malo zarežite i ubacite u posudu s vodom (8,5 čaša). Ne gulite limun, a nemojte ni cijediti sok u vodu. Krastavac ogulite i narežite na kolutiće i dodajte u vodu. Uzmite 8 do 12 listova svježe mente, operite ih i dodajte i njih.

Ogulite đumbir srednje veličine i naribajte u smjesu s vodom. Sve to izmiješajte, poklopite i stavite u hladnjak preko noći. Sljedeći dan pijte samo Sasi vodu, rashlađenu, kada ste žedni. Bar četiri dana pripremajte svaki dan svježu Sasi vodu s navedenim sastojcima da biste vidjeli rezultate. Vodu možete i procijediti svaki put kada je sipate u čašu. Ona sadrži nula kalorija i poznato je da sama voda uvelike pomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorijevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić. Definitivno daje rezultate.
Izvor:Blic