Savršeni kutak za šminkanje uz malo truda

Kako se ne biste stalno gurali sa nekim u kupatilu i tražili mjesto gdje ćete se našminkati, pročitajte nastavak članka i sami uredite svoj kutak za šminkanje.

Jako je bitno da u spavaćoj sobi imate ormarić koji je namijenjen za šminkanje. Naravno uz njega ide i veliko ogledalo, mnogo malih ladica i jedna stolica.

Ukoliko ste ograničeni sa kvadraturom mali toaletni stolić je idealno rješenje i možete ga postaviti u bilo kojem dijelu stana. Naravno morate imati ogledalo i stolicu uz njega. Može vam poslužiti i mali tabure.

U ladice možete da spremite svu šminku i da je razvrastate po potrebi. Ukoliko stalno morate da pomjerate svoj stolić, kupite onaj sa točkićima kako biste olakšali prenošenje.

Neka vaš stolić za šminkanje bude nekih veselih boja, ali naravno potrudite se da se uklapa sa ostalim namještajem. Ako na njega stavite sitnice i detalje, osvježit ćete ga i pokazati koliko ste kreativni.

Kupite male kutije koje mogu da stanu na stol i u njih stavite sve što vam je potrebno. Ovo se naročito odnosi na stoliće koji nemaju ladice. Možete da dodate i mirisnu svjeću kako bi vam šminkanje bilo ugodnije.

Također potrebna vam je i svjetlost, pa se potrudite da nabavite neku lampu koja dobro osvjetljava, jer vam se tako nikada neće dogoditi da se šminkate u mraku ili da vam šminka bude prejaka.
Izvor:Ljepota.ba