Saznajte ko vam je idealan partner po horoskopu

Sa kim će prštati iskre od strasti, a sa kim ćete se najbolje provoditi ako ostanete prijatelj.
horoskop partner

OVAN

Ljubav: Najveći ljubavni izazov naći ćete u Strijelcu, bićete očarani njegovim širokim pogledima na svijet. Svideće vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost.
Druženje: Najuspješnija druženja očekuju vas s Ribama. Napokon će netko razumjeti vaše najdublje intimne dileme.
Posao: Najbolji poslovni suradnik biće vam Jarac. Vi ste fantastični u lansiranju projekata, ali treba vam netko tko će ih upornim radom dovesti do kraja.

BIK

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u Djevici. Njena sklonost analizi i zreli pristup životu djelovat na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti mir nakon puno ratova.
Druženje: Kada se zaželite kvalitetnih zabava s dobrom muzikom, s Lavom je savršeno. Preko njega možete upoznate i buduće poslovne suradnike.
Posao: Najbolji poslovni suradnik biće vam Vodenjak.

BLIZANCI

Ljubav: Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će s dovoljno diplomacije pregrmeti sve svoje nedoumice i umeti da ih zapakira kao lako donesene odluke.
Druženje: Najuzbudljivije žurke posjetit sa Škorpionima. One su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored.
Posao: Najbolji poslovni suradnik biće vam Strijelac.

RAK

Ljubav: Vaš najbolji partner je Jarac, on je dovoljno stabilan i uporan da stekne vaše povjerenje. Cijenit ćete njegove emotivne i obiteljske vrijednosti.
Druženje: Najopušteniji ste u društvu Bikova.
Posao: Najbolji suradnik za vas je Škorpion.

LAV

Ljubav: Najbolji partner biće vam Vodenjak, kojoj nikada neće biti teško saslušati Vaše intelektualne i duhovne sapunice. Kome treba seks kada možete razgovarati do ranih jutarnjih sati?
Druženje: Vaš najbolji prijatelj biće Ovan kome ne morate puno objašnjavati kako se osjećate. Ponekad su šoping, kava i prešutno razumijevanje najbolja prijateljska podrška.
Posao: Vaš najbolji poslovni suradnik je Vaga.

DJEVICA

Ljubav: Najbolji partner biće vam Bik kome će odgovarati vaša energija realnog optimiste. Unatoč čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas dešavaće se daleko od znatiželjnih pogleda.
Druženje: Najbolja pratnja na turneji kroz žurke i nova poznanstva biće Rak.
Posao: Najbolje suradnike naći ćete u znaku Riba.

VAGA

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman zajedno s vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre rubove, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.
Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podijeliti s Blizancima.
Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodenjak koja će znati cijeniti vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvija nove, čak i revolucionarne ideje.

ŠKORPION

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osjećaju vaša raspoloženja i želje prije nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smiriće burno more vašeg karaktera.
Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpion jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista znati kako se sada osjećate.
Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik.

STRIJELAC

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će znati cijeniti vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima,.
Druženje: Najboljeg suradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumjeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.
Posao: Vaši najbolji poslovni suradnici su Blizanci.

JARAC

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje pokazivati emocije kada ima zahvalnu publiku.
Druženje: U društvu Djevice držat ćete se zajedničkih interesa. Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!
Posao: Najboljeg suradnika uvijek ćete pronaći u Škorpionu.

VODENJAK

Ljubav: Najljepše ljubavne trenutke provešćete sa Strijelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučit vas važnosti povjerenja.
Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga različita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.
Posao: Najboljeg suradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni pratiti njegov tempo.

RIBE

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas s Rakom koji ne može prestati gleda u oči, hipnotisan bliskošću koju osjeća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica.
Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strijelcima. Našli ste sebi ravnog i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.
Posao: Dobrog suradnika uvijek možete naći u Lavu.
Izvor:Elle