Selidba u zajednički dom

Autor Datum 12/09/2016

Svaka žena sanja mašta o momentu kada će dobiti verenički prsten i kada će je njen dragi zaprositi. Ovo je vrlo važan momenat u životu svakog para, jer može doneti mnogo novina u njihovoj vezi, pa tako i one najslađe poput selidbe u zajednički dom. Kako selidbe nisu jednostavne, jer se nekad dešavaju i bez naše volje, opet ove koje vode do zajedničkog života sa voljenom osobom, mogu biti poprilično radosne i bez ikakvog opterećenja se mogu obavljati i sa velikim uživanjem. Verujem da ni jedna devojka prelazak iz roditeljskog doma u novi ne doživljavamo naporno iako je reč o selidbi.
selidba-u-zajednicki-dom
Za svaki slučaj, ne zaboravite na ove stvari.

Budite oprezni prilikom pakovanja garderobe

Kada su žene u pitanju, verujem da je ova vrsta pakovanja ipak najdraža. Trebalo bi spakovati sve te silne haljine i smestiti ih u novi garderober. Samo zamolite svog dragog da vam pripremi što veći, mada verujem da mu je to već poznato. Prilikom selidbe, samo vodite računa da ih na pravilan način transportujete da se ne bi isflekale usled prašine. Ipak su haljine omiljene kod većine žena.

Obuča zahteva posebnu pažnju

Verujem da je kod selidbe žena, prva stvar koja se mora unapred pripremiti i dobro premeriti jeste cipelarnik. Setite se samo kakav je imala Keri Bredšo u našoj omiljeno seriji Seks i grad. Samo pazite da se vaš dragi ne uplaši. Ipak verujemo da zna da su cipele ženama omiljene kao njima fudbal, pa verujemo da će imati razumevanja za sve te silne potpetice, čizmice, sandale, patike i štiklice.

Samo oprezno prilikom selidbe, kako se ne bi oštetile ili slomile, posebno štikle. Opet je to nešto o čemu se mora posebno voditi računa, kao omiljenim stvarima svih žena, pored isto toliko omiljenih haljina.

Pakovanje knjiga

Nećemo zaboraviti ni na sve one dame koje vole da čitaju, pa u svom domu poseduju skromnu biblioteku, koju je kod sudbonosnog da vrlo važno prebaciti u novi dom bez da se i jedna jedina knjiga ošteti. Kako se korice lako mogu pocepati, prilikom selidbe obratite pažnju da ih dobro spakujete da se ne bi oštetile prilikom transporta. Možete se odlučiti za velike kartonske kutije u kojima će sve vaše knjige biti bezbedne.

Sa šminkom nećete imati problema

Sigurno se pitate zašto se na ovoj listi nalazi i šminka, koja je, ako ništa drugo najlakša za transport i selidbe. Da, u pravu ste, svakako da jeste, ali ne smemo je zaboraviti kao jednu od važnijih stvari koje devojke prenose prilikom svoje selidbe. Šminka je sastavni deo svake ženske torbe, pa je zbog toga vrlo važna i nezamisliva u budućem domu. S toga, nalazi se na ovoj listi.

Ovo su samo neke od važnijih stavki kada su selidbe devojaka i prelaska u njihov novi budući dom u pitanju. Verujemo da ih sve jedva čekaju, i da im samim tim ne bi trebale biti naporne niti stresne, Ako ipak mislite da je to moguće, pozovite svog dragog da vam pomogne, a da od usluzi transporta i selidbi i ne govorimo.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.