Sitna iznenađenja za ljubavne emocije

Čim se zaljubite, napravite popis svega onoga što vam se sviđa kod partnera i svakodnevno mu priređujte sitna iznenađenja jer ćete tako održavati emocije.
sitna-iznenadjenja-za-ljuvane-emocije

Kada vas obuzme nova ljubav, imate osjećaj da je vaš najdraži ljubavni film postao stvarnost.

Međutim, iako je taj divan osjećaj u početku jak, može vrlo brzo nestati.

Nešto stručnije objašnjenje ovih emocija je da smo podsvjesno u stanju u kojem su pomiješana naša romantična percepcija osobe u koju smo zaljubljeni i želja da taj netko isto to osjeća prema nama. I tih osjećaja na početku veze ne možemo se zasitimo.

U tim trenucima, sve u životu čini nam se bolje i javljaju se “leptirići” u trbuhu, a sama pomisao na našeg odabranika potpuno nas dekoncentriše. Svaki poljubac, dodir, seks, čini nam se najboljim. Ali kako vrijeme prolazi, naša osjećanja polakoblede i postaju manje intenzivna nego u početku, a svi bismo htjeli da traju zauvijek.

Lista stvari koje volite kod partnera

Stručnjaci preporučuju da čim se ludo zaljubite, napravite popis svega onoga što kod partnera volite. Zabilježite sve što vam mamiosmeh, samo to obavezno učiniti dok još osjećate ljubavnu euforiju.

A kako vrijeme bude prolazilo, izvucite svoju listu svaki put kada se naljutite zbog nečega što je učinio, ili nije učinio. Nemojte dopustiti da zaboravite sve onopozitivno zbog čega ste i započeli vezu s njim.

Vježbajte
Istraživanja su pokazala da samo 20 minuta fizičke aktivnosti dnevno pozitivno djeluje na libido. A dokle god imate želju za vježbanjem koja uključuje njega i krevet, ne treba brinuti da će se vaš žar ugasiti.

Znaci pažnje
Redovno rasplamsavajte vašu vezu malim sitnicama koje će vas držati zagrijanim. Napišite mu neodoljivu poruku dok je na poslu, priredite mu iznenađenje kada dođe kod vas u vidu seksi rublja, smišljajte razne zavodljive igre. Važno je samo da ne prestanete se trudite jer će inače emocije brzo ugasiti.