Situacije koje muškarci pogrešno tumače

Koliko puta vas se desilo biti ugodni i slatki prema muškarcu, a on vas optuži da ste time željeli postići nešto vama nije palo ni na kraj pameti?
muskarci situacije
Nadamo se da vam se ne događa često, ali postoji par situacija koje jači spol skroz pogrešno tumači. U ovih 5 gotovo uvijek ćete biti pogrešno shvaćene!

1. Ako se lijepo ponašate i uputimo mu osmijeh – opasno flertujete

Ponekad muškarci običan pristojan razgovor sa ženom, koja se ponekad osmjehne, shvate kao flert ili udvaranje. U najmanju ruku misle kako je sigurno zainteresirana za vezu, seks … Kao da nitko ne može biti pristojan.

2. Ako želite razgovarati o muškim temama, želie da ih impresionirati

Kada žene razgovaraju s muškarcima o temama za koje oni smatraju da su samo muške, uglavnom će pomisliti kako ljepša polovica samo glumi i želi ih impresionira. Smiješno!

3. Ako ste doživjeli orgazam, to je zbog njega

Zasluge za vrhunac u seksu idu samo muškarcima (naravno, to je samo njihovo mišljenje) i naravno da žena nijeglumila orgazam, jer oni to savršeno rade. Naravno, ovo posljednje je ironija!

4. Ako ste uznemireni ili emotivni, sigurno je PMS kriv

Žene kao da nikada ne smiju biti neraspoložene ili uznemirene zbog previše posla, konflikta s prijateljicom, obitelji. Ako su neraspoložene za muškarce, obično je glavni krivac i prva asocijacija PMS. Jadan PMS, uvijek je kriv za sve!

5. Ako ste se dotjerali, to ste učinili zbog njih

Dame, hajde da budemo iskrene i objasnimo im da se žene lijepo oblače zbog sebe! Možda i zbog prijateljica s kojima rado komentiraju nove trendove, odjeću ili hit sniženja. Naravno da žele da se dopadnu i muškarcima, ali definitivno oni nisu jedini i glavni razlog odličnog outfita!
Izvor:zadovoljna