Skim se najbolje slaže vaš horoskopski znak?

Horoskop vam otkriva u kom znaku se krije vaš najbolji prijatelj i ljubavnik.
horoskop slaganje

Ovan

Moćni Ovnovi grade mnogo jače i bolje veze i prijateljstva s pripadnicima znakova kao što su Blizanci, Lavovi, Strelčevi, Ribe i Vage. Ovnovi u paru mogu uspiju onda kada nauče poštivati svoje želje i osjećaje.

Bik

Bikovi grade mnogo bolje prijateljske ali i ljubavne odnose s Jarčevima, Ribama, Djevicama i Rakovima, a Bikovi u kombinaciji mogu uspiju ako budu iskrena podrška jedno drugom.

Blizanci

Kreativni Blizanci se najbolje slažu s Ovnovima, Lavovima, Vagom i Vodolijom, a stvari mogu biti podnošljive i sa Strijelčevima.

Rak

Zaštitnički nastrojeni Rakovi odlično funkcioniraju u odnosima sa Škorpionima, Bikovima, Djevicom, Ribama i Jarčevima. Međutim, oni vole jake ličnosti kao što su obično Strelčevi i Lavovi.

Lav

Lavovi vole Djevice, Strijelci, Ovnove, Blizance i Vodenjaka. Lavovi u paru uspijevaju samo onda kada im je komunikacija na odličnom nivou.

Djevica

Djevice se najbolje slažu s Jarčevima, Bikovima i Škorpionima. Njihova suprotnost, Ribe, uvijek će uspjeti da im pomognu pronaći balans.

Vaga

Šarmantna Vaga odlično funkcionira s Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strijelčevima i Ribama. Dvije Vage uspjet će samo kada naprave kompromis.

Škorpion

Strastvena Škorpija voli družiti ili uživa u ljubavnim vezama s Rakovima, Djevicama, Jarčevima, Ribama i Bikovima.

Strijelac

Pustolovni Strijelac obožava Ovnove, Lavove, Vage, Vodenjaci i Blizance.

Jarac

Prizemni Jarac najbolje prijateljske ali i ljubavne odnose gradi s Bikovima, Djevicama, Škorpionima, Ribama i ostalim pripadnicima njegovog znaka.

Vodenjak

Uvijek misleća Vodenjak najbolje se slaže s Blizancima, Strijelčevima, Vagama, Lavovima i Ovnovima.

Riba

Duboko osjećajne Ribe neće odoljeti Škorpionima, Rakovima, Jarčevima i drugim stranama sebe koje obično predstavljaju Djevice.
Izvor:b92