Škorpija – godišnji horoskop za 2016

Budite strpljivi u drugoj polovici 2016, što ne znači da trebate odustati od svojih planova, očekuje vas strastven razdoblje.
skorpija horoskop 2016

Ljubav

Posvetite se osobama koje vam odgovaraju, interesantne su ti uvijek raspoložene za akciju. Ove godine ćete naučiti da se više posvećujete partneru i prilagoditi situacijama koje su vam ranije uzrokovale svađe. Ako mislite da ta veza ima budućnost, morate biti fleksibilniji, pokazati razumijevanje i dati partneru više slobode. Od veljače do svibnja očekujte značajne promjene u emotivnom životu, morat ćete preuzeti odgovornost. Budite strpljivi u drugoj polovici 2016, što ne znači da trebate odustati od svojih planova, očekuje vas strastven razdoblje.

Posao

Ako ne želite imati gubitke, uvedite troškove na minimum. Mars je retrogradan ove godine i upozorava na oprez. Paziti kome posuđivati novac, to može izazvati nevolje. Bit ćete u iskušenju da kupujete skupe stvari, ali bi bilo bolje da to odgodite. Krajem godine imat ćete mogućnost da uložite novac u nekretninu. Ne namećite ideje preko suradnika, već se trudite da bolje surađujete. Pohađajte tečajeve i seminare da unaprijedite znanje i vještine. Od 28. svibnja do 3. kolovoza Mars će opet biti u Škorpionu, pa iskoristite taj period da unaprijedite rad i odete na poslovna putovanja. Imat ćete manjih problema s novcem, posavjetujte se sa stručnjakom oko toga, od lipnja će biti bolje.

Zdravlje

Odlično ćete se osjećati u prvoj polovici godine, ali ne pretjerujte s fizičkim aktivnostima jer mogu da naprave problem u drugoj. Prehrana je najbitnija za kondiciju i dobro zdravlje.