Skrivene prijetnje koje uništavaju vezu

Poznato je da prijevara, ljubomora i slični problemi uništavaju vezu, ali postoje i skrivene prijetnje vezi koje nisu toliko očite, a pričinjavaju veliku štetu. Ovo su glavne stvari na koje morate paziti.
unistavaju vezu skrivene

Previše moći

Čovjek bi očekivao da će dominantnija osobau vezi biti sretnija, jer donosi većinu odluka, ali istraživanja pokazuju da to općenitije istina – osoba koja drži konce u vezi je češće nezadovoljna, jer ima osjećaj da nosi cijelu vezu na svojim leđima. Ovaj problem je lako rješiv – poradite na ravnopravnosti, i neće biti problema.

Različita interpretacija događaja

Ako različiti način gledate na neke važne događaje u vezi, postoji velika mogućnost da ćete vremenom da se rastanete zbog tih različitih pogleda. Na primjer, žena može smatra važnim događajem dan kada je prvi put ostavila četkicu za zube kod svog dečka, a on to može smatra sasvim nebitnim. Vremenom se takve različite interpretacije važnih događaja u životu gomilaju, a ako postoji velika disproporcija u njima, može doći i do raskida.

Prevelika očekivanja

Veliki broj žena ulazi u vezu s nadom da će promijeniti muškarca, a još veći broj muškaraca ne podnosi takve žene. Ako mislite da nekoga možete istinski promijeniti, postavljate sebi zamku, jer većina muškaraca nema potrebu da mijenja svoje glavne karakteristike. Ako ste se zaljubili u njega, zbog čega biste ga mijenjali?
Izvor:index