Sniženja u Guess – Provjerite šta možete kupiti

Guess je jedan od omiljenih brendova za većinu žena. Mislim da imaju uvijek unikatne komade što se tiče odječe, ali meni su omiljene njihove torbe.

Jednostavno Guess je brend koji zna kako da napravi dobru torbu. Danas vam donosim nekoliko neodoljivih komada, ali dobra stvar je da su svi ovi komadi na sniženju. Pošto je Guess poprilično skup brend, sniženje se ne propušta. Torbe koje sam odabrala su za različite stilove i prilike. Imaju nekoliko idealnih torbi za posao, koje su dovoljno prostrane, ali i dalje vrlo elgantne i lijepe. Tu su dvije torbe za one malo hrabrije u popularnim bojama trenutno, koje su zlatna i srebrena. Pošto su u posljednje vrijeme sve popularniji ruksaci, izabrala sam dva koja su čak i za mene lijepi, iako ja nikada ne nosim ruksak. Iskreno ovaj u popularnoj „rose gold“ boji je savršen izbor. Naravno tu je i nekoliko čizmi, onih preko koljena jer su i dalje izuzetno popularne.

Što se tiče odjevnih predmeta izabrala sam nekoliko party haljina po uzoru na popularni dizajnerski brend Hervé Leger. Ukoliko se odlučite za jednu od ovih nećete pogriješiti, jer ovakve haljine nikada ne izlaze iz mode.
Autor: Azra/SimpleSerenity
Foto:Guess

Provjerite na fotografijama ispod neke od glavnih komada na sniženju u Guess-u