Spriječite ponavljanje greški iz prošle veze

Prekinuli ste s dečkom jer ste se osjećali nesigurno i usamljeno, a onda ste se osjetile 100 posto sretnom kada vas je novi dečko stavio na prvo mjesto. Nakon nekoliko mjeseci, vi se opet osjećate loše. Poznato?
sretan par
Evo što trebate učiniti da biste to spriječile.

Razmislite o svojoj ulozi u vezama

Ako ne dobivate ono što želite od tipova s kojim ste, možda nije problem u tome kako porovodite vrijeme već u tome kako reagirate kada ne provode vrijeme s vama. Ljubomori nije mjesto u zdravom odnosu, a zapitajte se što tražite u vezi i koliko ste sami to spremni pružiti.

Razmotrite drugačije načine na koje možete dobiti ono što želite

Što je to što vas čini da se osjećate bolje kada ste u vezi? Kako frajer može vam dokaže da je posvećen vezi bez da izgubi svoje prijatelje i kompromitira posao? Jednom kada pronađete odgovor na pitanja, vi ste na pola puta riješiti problem.

Gledajte sebe, a ne njega

Ovo sad zvuči pomalo sebično, ali u vezi biste trebale uvijek polazite prvo od sebe. Kako provodite vrijeme kada niste s dečkom? Naravno da su veze tu da ispune vaš život, ali one ne trebaju postati fokus vašeg života. Unapređujte vlastita interesa, učiniti same sebe sretnima da biste mogli biti sretne i sa nekim drugim.

Promatrajte kako komunicirati u vezi

Ne okrećite sve ka svađi kada vam nešto ne odgovara. Ako imate agresivne odgovore na njegovu konstataciju koja vam nije po volji, vi odajete nesigurnost koja nikad nije poželjna. Pokušajte se postaviti na njegovo mjesto, pokušajte sebe staviti u istu situaciju i prihvatite da osoba koja vrijedi da se nađe u vašem životu mora imati vlastita interesa, pa čak i ako to znači da ponekad neće imati vremena za vas zbog toga.
Izvor:cosmopolitan