Šta godišnje doba vašeg vjenčanja govori o vama?

Autor Datum 20/06/2018

Organizacija venčanja za sve buduće supružnike veoma je važna. Mnogi svoj dan iz snova pripremaju i više od godinu dana. Nekima je pak potrebno nekoliko meseci da osmisle kako će njihova svadba da izgleda. Pored glavnih i najvažnijih stvari koje podrazumevaju organizaciju tog velikog dana, mnogima je važno i godišnje doba u kojem će se venčati, jer i vremenska prognoza za dan venčanja može mnogo da utiče na raspoloženje mladenaca i gostiju. Na vremensku prognozu ne možemo da utičemo, bez obzira što vremenske prilike mogu da utiču na sve. Ipak, možemo da se informišemo i da joj se prilagodimo.

Venčanje prilagodite vremenskoj prognozi

Iako bi trebalo da se svi budući mladenci vode time da je najvažnije sa kim ste i kako se provodite, jer su to trenuci koji se pamte do kraja života, ima onih parova koji posebnu pažnju posvećuju pratećim elementima prilikom pripremanja venčanja. Kakvo je vreme najavljeno za taj dan tj. da li dugoročna vremenska prognoza pokazuje lepo vreme, koliko će biti stepeni napolju i sl.

Naime, mnogima je važan mesec u kojem će se venčati. Uglavnom svi žele da im lepo vreme bude na dan svadbe, jer im kiša može pokvariti raspoloženje. Vetar može da pokvari frizuru, a sneg da zaveje svatove. U svakom slučaju, odabir godišnjeg doba mnogo govori o vama, a uglavnom mladenci biraju proleće i jesen za svoje venčanje, jer nisu visoke prosečne temperature, pa se zato izbegava leto. Ali to ne mora da bude pravilo. Nekome upravo leto donosi sigurnost, jer loše vreme ne bi trebalo da ih iznenadi. Takođe, ima i onih koji vole zimsku idilu, pa uz snežne pahulje žele da proslave svoj najveseliji dan u životu.

Doček Nove godine i proslava vašeg važnog dana

Svadba zimi? Zašto da ne. U intimnoj atmosferi nekog restorana, dok napolju romantično padaju pahulje, a sneg se beli i svetluca, možete da proslavite svoj važan događaj. Ako ste praktični, možete čak da spojite doček Nove godine i venčanje. Bilo da je to restoran, kafić, klub, ili udobnost vašeg doma, doček i svadba mogu da idu pod ruku. Oba događaja su vesela, puna pozitivne energije, i tokom oba bi trebalo da ste okruženi najmilijima. S obzirom da glavni grad Srbije važi za prestonicu zabave i dobrog provoda, preporučujemo da svoje slavlje spojite se sa dočekom Nove godine u Beogradu. Proslava venčanja zimi govori da ste avanturisti i otvorenog duha.

Proleće i jesen – pozitivan duh ili umetničke duše

Za prolećne mladence se može reći da su spremni za nove početke i da vole sami da organizuju, ne samo venčanje, nego bilo koji drugi događaj. Naročito su pozitivnog duha i vesele prirode, pa im lepršavo prolećno vreme i te kako odgovara. Jesenji mlada i mladoženja skloni su rizicima, a pošto su po prirodi umetnici i kreativci, oni uživaju u planiraju svakog detalja svoje svadbe. Zato se rado prilagođavaju promenama i nije im važno da li je za taj dan predviđena vremenska prognoza zakazala ili će biti kiša, jer njima je važno da budu sa voljenom osobom i u dobrom društvu.

Venčanje kao letnja avantura

Spontani avanturisti, vedar i slobodan duh i uvek spremni za žurku upravo su letnji mladenci. Njihova letnja žurka oduševiće sve goste, a pretoplo vreme će samo dodatno podgrejati atmosferu. Njima je život proslava, a druženje im je na prvom mestu. Zato uglavnom svi oni koji biraju leto za svoje venčanje najčešće ga i proslavljaju na otvorenom, a ima i mladenaca koji svoje sudbonosno da žele da izgovore na nekoj tropskoj destinaciji daleko od očiju svih. Detalje ne planirate, već sve spontano prepuštate da se desi, zato je najbolje, ako imate dosta gostiju, da vam venčanje organizuju profesionalci.

Bez obzira na koje godišnje doba se odlučite, imajte sledeće na umu: Dovoljno je da ste u društvu voljene osobe i najbližih i ništa drugo ne bi trebalo da vas zanima, jer je najvažnije da vas okružuju one koje volite. Ionako ćete pamtiti samo lepe trenutke.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.