Šta je horoskopskim znakovima najvažnije?

Pročitajte tekst i saznajte zbog čega vam toliko smetaju neki postupci dok vas se drugi uopće ne tiču ili zavirite u unutrašnjost svog partnera ili šefa i shvatite što ih izluđuje.
sta-je-horoskopskim-znakovima-najvaznije

Ovan – Najvažnije im je budu ono što jesu

Ovnovi cijene individualnost, neovisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni ljubavnik im nikad ne smije govoriti što bi trebao raditi ili kako se ponašati u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni da se uklope u neke norme. Žele da ih volite onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Njihov moto je: Biti!

Bik – Najvažnije im je da zadrže ono što im pripada

Bikovi naporno rade na svakom poslu kojeg se prihvate. Kada nešto postignu i ostvare, to ne žele ni s kim podijeliti. Najvažnije im je pravo na posjedovanje. Praktičan su i prizeman znak, i zbog toga su odlični radnici. Nisu pohlepni – ako se bore za svoje pravo, bore se i za pravo svojih kolega, ali kada jednom steknu nešto u materijalnom smislu smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je: Imati!

Blizanci – Najvažnija im je sloboda mišljenja

Njihov briljantni um im je karta za svijet. U svojim mislima mogu otići gdje god požele, ali blizanci vole se kreću svojom brzinom i intenzitetom. Ideje su im čarobne. Ako im neko kaže kako previše razmišljaju, kako bi trebali budui praktičniji ili krivo gledaju na neku stvar, smrtno će se uvrijediti. Njihov moto je: Misliti!

Rak – Najvažnije im je prepoznati njihove osjećaje

Rakovi su zabavni i zaigrani izvana, ali nježni iznutra. Njihovi osjećaji su privatni i rijetko će vam priznati ili razgovarati o njima. Ali su intenzivni. Najdraže im je kada mogu uživati u punini svojih osjećaja. Njihov moto je: Osjećati!

Lav – Najvažnije im je da se pokažu u najboljem svjetlu

Lavovi su najdivnija, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Ali moraju imati mogućnost da to pokažu i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im nitko ne oduzima njihov luksuz. Uvijek moraju biti u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im netko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: Željeti!

Djevica – Najvažnije im je da donesu pravu odluku

Djevice su analitičari solarnog sustava. Sposobni su primijetiti i najsitnije detalje, pa im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije prikupiti mnogo podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: Analizirati!

Vaga – Najvažnije im je da ugode drugima i sebi

Ravnoteža ideja je prema vagama idealno stanje. Vagama je nužno pravo da upravo one odlučuju što je najbolje. Mada nikad ne pretjeruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je bitno: i posao i karijera i obitelj. Njihov moto je: Postići ravnotežu!

Škorpion – Najvažnije im je da dobiju ono što žele i koga žele

Škorpioni su najizdržljiviji znak zodijaka. Oni točno znaju što žele i mogu podnijeti dosta toga kako bi to dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju ne mogu biti potpuno sretni. Njihov moto je: zaslužiti!

Strijelac – Najvažnije im je istražiti i vidjeti cijelu sliku

Strijelčevi su obično spontani i rade ono što žele. Njima je vrlo važno da se zabave. Ne vole ozbiljne teme, au svaku situaciju pokušavaju unijeti humor. Ipak, sposobni su da videdalje od drugih. Njihov moto je: Vidjeti!

Jarac – Najvažnije im je od limuna naprave limunadu

Oni imaju moć iskoristiti i pronaći svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu vjerovati u ono što su odlučili da vjeruju i izaberu ono što misle da mogu izabrati. Nije im uvijek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: Popraviti!

Vodenjak – Najvažnija im je sloboda, ali za sve

Oni su originalni i pragmatični humanitarci. Često znaju da šokiraju, ali i da inspiriraju, pouče, nauče, objasne i shvate. Bore s za sve vrste sloboda, nikad nikoga ne osuđuju. Njihov moto je: Znati!

Ribe – Najvažnije im je da slijede snove

Ribe naročito cijene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu slijediti ono u što vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste ribu stavili na suho. Ribe vole da vjeruju kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: Vjerovati!
Izvor:covermagazin