Šta je muškarcima bitnije od izgleda žene?

Svi muškarci žele imati zgodnu ženu pored sebe, ali kada biraju s kim će se zabavljati, na popisu poželjnih osobina, prije izgleda, nalaze se mnoge druge stvari. Iako muškarci konstantno pričaju o ženskim oblinama i atributima, što stvara osjećaj da im je to najbitnije , stvari ipak stoje sasvim drugačije.

Na popisu poželjnih osobina, prije dobrog izgleda, nalaze se mnoge stvari. Naravno da bi svaki pripadnik jačeg pola volio da mu je žena ultra zgodna dama koja bi dobro izgledala iu vreći, ali fakat je da su frajeri svjesni da postoje mnogo važnije stvari od fizičkih predispozicija. Oni vole kada je žena:

Spontana

Ovakva djevojka zna da se prilagodi svakoj situaciji, ona je uvijek spremna na isprobavanje novih stvari i muškarci to obožavaju. Većina frajera neće pjevati pred ženom, ali obožavaju čuti nju kako pjeva, vole je vide kako s osmijehom na licu pleše po kući, vole kad pristane biti dio planova koje je on isplanirao bez nekakve najave. I što je najvažnije vole kada je žena prirodna, opuštena i ponekad pomalo luckasta.

Zna da sluša

Većina muškaraca cijeni ženu koja dozvoli i njemu da dođe do riječi, ali i onu koja je sposobna da ga saslušati bez prebacivanja, bez onog “jesam ti rekla” ili bez komentara što bi ona napravila da je bila na njegovom mjestu. Samo sjedenje i slušanje mu pokazuje koliko vam je stalo do njega i njegovih razmišljanja. A to uključuje i strpljivost jer muškarcima treba malo više vremena da “razrade” svoje probleme prije nego požele o njima otvoreno pričati.

Uspješna i ispunjena

Žene koje zaista uživaju u onom što rade zaista su privlačnije. To ne znači da morate biti neopisivo lijepi, imate nevjerojatno dobro plaćen posao, impresivan CV ili što god već se to odnosi na činjenicu da ste sretni u svojoj koži, pozitivno razmišljate i svjesni ste vlastitih vrijednosti.

Zna da uživa u hrani

Zdravo se hraniti, voditi računa o prehrani i pokušati skinuti koji kilogram viška je jedno, a opsesivno brojati kalorije i vječito biti na dijetama je nešto sasvim drugo. Dok je prvo dobro za vaše zdravlje i samopouzdanje, drugo nije dobro za vas, niti će impresionirati muškarca. To što ste spremni otići u restoran ili pizzeriju, na opuštanje i zabavu, i što govorite o tome kako je hrana ukusna, umjesto koliko ćete se udebljati, pokazuje mu kako imate samopouzdanja i koliko je lako i ugodno provoditi vrijeme s vama.

Zna kuhati

Naše bake su znale da govore kako put do muškog srca ide kroz želudac. I iako znamo da to nije jedini način, to definitivno jeste jedan od načina, i to prilično dobar. Većinu muškaraca impresionirat žena koja uživa u kuhanju i koja to čini dobro – to je trenutak kada se kod njega aktivira tradicionalni dio mozga koji mu daje do znanja kako je to žena koja će znati da se pobrine za njega tijekom braka. Zvuči kao kliše, ali se čak i stručnjaci slažu oko ovog.

Prirodna, iskrena i svoja

Postoji mnogo djevojaka koje su spremne na svašta ne bi li “upecale” muškarca na kojeg su bacile oko. Od lažiranja fizičkih atributa – umjetnih noktiju, ekstenzija, tone šminke … do izmišljanja kojekakvih priča o sebi i drugima. Takva će ih možda zainteresirati na prvu loptu, ali prije ili kasnije istina će izaći na vidjelo. A to pak nas ponovno vodi do one idealne otvorene, spontane, iskrene djevojke koju muškarci vole – djevojke koja obožava se smijati i koju nije briga što su joj prednja dva zuba malo razdvojena ili ima tanke usne, djevojke koja zna da ispriča šalu kojoj će se i sama smijati, djevojke koja neće dobiti živčani slom ako joj se maskara malo razmazala.

Spremna na kompromise

Svatko od nas želi uz sebe osobu koja je spremna ponekad da popustiti ili je voljna pronaći rješenje koje će biti prihvatljivo za oboje. Budite spremni na kompromise, jer iako se muškarcima sviđaju i velike grudi i duge noge, svi oni slažu se da je za dugoročnu vezukarakteristika pristajanja na kompromise puno važnija. A ona je važnija i za dužu, sretniju i kvalitetniju vezu.

Brižna

On želi znati koliko vam je stalo do njega, ali, budite oprezni jer pretjerivanje može izazvati kontraefekt i samo ga odbije. Pokušajte više pokazivati ​​ljubav nego da je verbaliziraju. Skuhajte mu čaj ili juhu kada je prehlađen, ponekad mu priredite ugodno iznenađenje, saslušajte njegove probleme, pokažite mu sve što želite reći jer je ovo jedan od važnijih kvalitete koje se muškarcima sviđaju kod žena.

Ima smisao za humor

Smisao za humor vrlo je važan, naročito kada je u pitanju osoba s kojom želimo se skrasimo. Zašto se to muškarcima sviđa? Zato što je život uvijek ljepši s osobom koja zna dobro da se zabavlja i potiče druge na smijeh.

Dobro vozi automobil

Iako se muškarci često žale na ženske vozače, većina njih će se složiti da je vožnja automobila vrlo važna za modernu ženu. A mnogi od njih će otići i korak dalje i priznat koliko obožavaju ženu koja se dobro snalazi za volanom i na putu.

Snažna

Iako su muškarci fizički snažniji od žena, i dame mogu i te kako da budu snažne, ako ne već fizički onda mentalno, a upravo ovo je kvalitet koji muškarci cijene kod žena. Oni žele znati da ćete biti uz njega iu teškim trenucima kao moralna i emocionalna potpora. On želi da vi budete njegova snažna stijena, ispod fasade nježnog leptirića, za koju može uhvatiti. Želi ženu na koju može računati.

Može biti jedan od muškaraca

Da, muškarci vole kada su žene ženstvene i nježne, ali isto tako neće škoditi ako mu, s vremena na vrijeme, pokažete da imate i svoju muškobanjastu crtu, te i da s vama može uživati ​​u većini istih stvari kao i sa svojim prijateljima. To ne znači da uvijek morate se gurate u njegovo društvo. Ostavite neke trenutke samo njemu, ali s vremena na vrijeme prihvatiti njegov poziv za muško druženje.

Ima majčinske instinkte

Prije nego se dugoročno obvežu većini muškaraca će barem jednom pasti na pamet misao o tome dijelite li iste ili slične interese, a to se odnosi i na pitanje obitelji. On želi nekoga tko će se brinuti o njemu, a zauzvrat, on će se brinuti o vama. Oni također žele nekoga tko će jednog dana znati da se brinu o djeci na najbolji mogući način.