Šta muškarci nauče iz prvih veza

Iako iz veza podjednako uče i žene i muškarci, one prve ljubavi, kroz koje svi prolazimo, više ostavljaju traga na jači spol. Što je najgore, kakvo je neki dečko iskustvo stekao s prvom djevojkom, takav će obrazac usvojiti i kasnije.
sta-muskarci-nauce-iz-prvih-veza
Pogledajte što to sve oni nauče iz svojih prvih veza:

BITI U VEZI NIJE LAKO

Ljubav ima mnoge prednosti, ali ponekad nosi i mnoge tegobe. Upravo ovakvi periodi u vezi, muškarcima predstavljaju značajne lekcije iz kojih uče i na kojima sazrijevaju. Male svađe i neslaganja ne moraju nužno biti loša stvar, već jedan od načina međusobnog upoznavanja i upoznavanja s granicama preko kojih ne smijete ići.

KOMPROMIS JE VAŽAN

Komunikacija je ključ uspješnih veza, a jednako je važan i kompromis. To ne znači da će muškarac tako postati Papučić ili nešto slično, samo će naučiti da se u vezama ne može ponašati kao kad je slobodan. Ponekad će muški druženja zamijeniti gledanje filmova ispod pokrivača, a ponekad će odlazak u šoping zamijeniti nešto što vi želite. U tome je suština svega.

SEKS

On je i prije tebe bio s drugim ženama, ali tek će sada shvatiti da to nije bio isti razinu intimnosti kao kad nekoga iskreno voliš. Većina muškaraca upravo u prvoj vezi sazna što žene doista vole u krevetu, jer im je to sigurno mjesto za pitanja i istraživanje.

RASKID BOLI

Ne pate samo žene nakon ljubavnog brodoloma. Razlika je samo u tome što muškarci to toliko ne pokazuju izvana. No, to nikako ne znači da im je lako. Jedno istraživanje je čak pokazalo kako oni pate više nego žene, ali da i više toga naučiti.
Izvor:index.hr

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.