Šta muškarci očajnićki žele da znaju o ženama

Kada je riječ o muško – ženskim odnosima, iako možda tako ne izgleda, ali i muškarci su jednako zbunjeni kao i žene. Ne vjerujete? Dobro proučite9 najčešćih pitanja koje pripadnici jačeg spola postavljaju o ženama.
sta-muskarci-ocajnicki-zele-da-znaju-o-zenama

Bivše djevojke

Nakon raskida, pripadnice ljepšeg spola često žele ostati u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerom, što muškarce vrlo često zbunjuje. Stoga, nerijetko se zapitaju: “Zašto moja bivša želi ostati sa mnom u prijateljskim odnosima? Zašto želi da budemo prijatelji?”

Upoznavanje

Pripadnicima jačeg spola često nije nimalo lako se usude priđu djevojci koja im se sviđa, pa se pitaju koji je najbolji način da priđu atraktivnoj ženi, a da ih ne ignorira ili odmah ne otjera.

Izgled

Iako tako ne izgleda, ali i muškarci imaju neke nedoumice kada je riječ o njihovom fizičkom izgledu. Nerijetko se pitaju koji dio muškog tijela žene najviše vole i da li je ženama uopće bitno jesu li obrijani ili ne?

Seksualne želje
Kako svoju djevojku nagovore da u krevetu bude pomalo pustolovna i da joj predlože isprobati nešto novo, samo su neka od pitanja koja muče muškarce kada je riječ o seksu.

Nazovi me

Famozno pitanje koliko je najbolje pričekati s pozivom nakon upoznavanja i da li uopće postoji pravilo za to, podjednako interesuje i muškarce, baš kao i žene.

Prvi dojam

Prvi sastanak i ostavljanje dobrog dojma zagonetka je i za pripadnike jačeg spola, te se često zapitaju koji je najbolji način impresioniranja žene prilikom prvog susreta, a da, ipak, ne bude previše.

Flertovanje

Postoji li uopće način na koji je moguće otkriti sviđam li joj se ili je prema meni samo – ljubazna, pitanje je koje se muškarcu vrlo često mota po glavi kada je zainteresiran za ženu.

Orgazam

Možda jedno od najčešćih pitanja koje pripadnici jačeg pola sebi postavljaju jeste zašto ne mogu partnerica tijekom seksa priuštiti orgazam.

Više od prijatelja

I na kraju, kao nedoumica koja muči i muškarce i žene jeste kako napokon napustiti tu famoznu zonu prijateljstva.