Šta muškarci više vole od dobroga izgleda?

Fizički izgled je svakako ono što većina njih prvo primijeti, ali ako ih djevojka zaista interesuje, izgled postaje manje bitna stavka, a druge osobine im postaju mnogo važnije. Vjerovale ili ne, postoji mnogo drugih stvari koje muškarci vole više od zgodnog tijela i lijepog lica.

Zaljubljeni par

Zaljubljeni par

Žena koja umije da sasluša

Većina muškaraca cijeni žene koje znaju da slušaju. I muškarci su ljudska bića koja ponekad griješe, zato ako imaju nešto da vam kažu, saslušajte ih. Pokažite im da vam je stalo. To podrazumijeva i određenu dozu strpljenja, jer je muškarcima potrebno vrijeme kako bi procesuirali određeni problem prije nego što su spremni o njemu govoriti. Nemojte im stalno govoriti rekla sam ti ili im držati predavanje. Vi ste mu djevojka, a ne majka. Imajte to na umu. Dajte im do znanja da ste tu za njih ako im je potrebna podrška ili razgovor. Oni vole ženu koja zna da sasluša i koja čuje ono što joj muškarac govori. Budite takva žena i vrlo je vjerojatno da će vam vaš partner uzvratiti istom mjerom,

Spontana djevojka

Mogućnost da se prepustite, jedna je od osobina koje muškarci izrazito cijene. Budite spontani i svoji, jer prava ljubav je ona kad vas partner baš onakvu kakva jeste. Zato se opustite i ponašajte se prirodno, jer muškarci to vole.

Žena koja dobro vozi

Iako se muškarci vrlo često žale na ženske vozače, oni cijene kada žene znaju voziti. To je naprosto must have u današnjim vremenima i dokaz je određene samostalnosti. To je vještina koju bi trebala svladati svaka moderna žena, pa ako još niste, svakako planirajte upisati auto školu.

Opuštena žena je privlačna žena

Žene koje znaju uživati u životu privlačne su svima, ne samo muškarcima. To znači da morate prestati žaliti zbog stvari koje nemate i početi uživati u onima koje imate. Život je prekratak da biste ga proveli nervirajući se zbog svake sitnice i stvari koje ne možete promijeniti. Prepustite se i uživajte u svakom danu. Razmišljajte pozitivno, smijte se i budite sretni zbog toga tko ste. I to ne samo zbog muškaraca, već prvenstveno zbog sebe.

Žena koja zna uživati u hrani

Zdrava prehrana i briga o sebi je jedna stvar, ali opsesivno brojanje svake kalorije koju unesete je nešto sasvim drugo. Takve opsesije odbijaju muškarce i time ga sigurno nećete impresionirati. Oni vole žene s kojima opušteno mogu otići u restoran i dobro se zabave. Samopouzdanje je jedna od osobina koju pravi muškarci najviše cijene kod žena, pa im pokažite da volite svoje tijelo i da ste u stanju uživati u hrani koju volite bez osjećaja grižnje savjesti.

Žena koja zna kuhati

Kaže se da put do muškog srca ide preko trbuha, a ponekad je i zaista tako. Iako možda zvuči kao kliše, muškarci vole žene koje znaju da kuhaju ili žele naučiti kuhati za njih. Kod njih se tada upali onaj tradicionalni dio mozga da će žena biti dobra domaćica i to ih naprosto privlači. Naravno da to nije jedini način da ga zavedete, ali jedan od načina, i to vrlo dobar.

Prirodna djevojka

Iako će se za vrhunski sređenim djevojkama možda okrenuti mnogo muških glava, nijednu od njih muškarci sigurno neće odabrati za svoju ženu. Oni vole žene kojima nije potrebno dva sata da bi izgledale savršeno. Ako vas zaista voli, onda ste mu savršena iu svom najgorem izdanju, bez trunke šminke. Prirodni izgled je kvalitet koji muškarci vrlo cijene. Jednostavna djevojka iz susjedstva koja ima smisao za humor i zna da se nasmije i na vlastiti račun je ono što skoro svaki muškarac želi. To ne znači da ne trebate voditi računa o svom izgledu.

Spremnost na kompromis

Svaki muškarac se osjeća bolje kada uz sebe ima djevojku koja je spremna pregovarati i naporno radi na tome da se pronađe rješenje koje će biti prihvatljivo za obje strane. Dakle, drage djevojke, budite spremne na kompromis, jer je to kvalitet koji muškarci cijene mnogo više od dobrog izgleda. Uostalom ta osobina je presudna za svaki zdrav i kvalitetan odnos.

Žena koja je brižna

Njima je istinski važno brinuti za njih, ali budite oprezne jer neprestano ponavljanje riječi volim te ne mora značiti da vam je stalo. Pravi muškarac će vam jedanom reći volim te i pet puta pokazati koliko mu je stalo. Isto tako, pokažite i vi njemu svojim djelima da ga volite i da želite brinuti za njega. Dakle, iznenadite ga s vremena na vrijeme, budite uz njega i saslušajte ga kad ima probleme.

Žena sa smislom za humor

Smisao za humor je, također, jedna od osobina koje muškarci vole kod žena, posebno kod onih s kojima namjeravaju provesti budućnost. Ne treba posebno objašnjavati zašto je tako, zar ne? Svi mi volimo osobe koje znaju da nas nasmiju iu čijem društvu nam je vrlo ugodno provoditi vrijeme.

Žena koja vodi računa o sebi

Oni zapravo vole kada kupujemo sve one kremice i slične proizvode za njegu jer im to pokazuje da vodimo računa o svom izgledu, a to znači i da ćemo dobro brinuti o njima. Njima se sviđa žena kojoj je stalo do vlastitog izgleda jer su ponosni i vole kada lijepo izgledamo. Zato nemojte zapostavljati svoje tijelo, čak i ako ste u dužoj vezi. Žena uvijek mora voditi brigu o svom izgledu.

Snaga je bitna

Ne fizička. Muškarci vole snažne i čvrste žene jer znaju da će takve ostati uz njih iu teškim situacijama, da su one neko na koga se mogu osloniti.

Ženu koja se ne plaši da zaprlja ruke

Djevojke koje se ne plaše malo prljavštine, su njima su vrlo zanimljive i privlačne jer to dokazuje da su spontane i spremne za avanturu.

Majčinski instinkt

Majčinski je instinkt definitivno must have za većinu muškaraca. Oni žele nekoga tko će se brinuti o njima, a zauzvrat će se oni brinuti o vama. Također, ako namjeravaju imaju obitelj onda im je važno da njihova buduća djeca budu zbrinuta na najbolji mogući način.
Izvor:cosmopolitan