Šta ne smijete pitati žene?

Kao što i u sportu postoje nepisana pravila, koja su se razvila kroz igru, tako ih ima u zabavljanju. Neka su toliko očigledna, ali neki momci ih zaista ne shvaćaju. Ako hoćete da vam veza uspije, savjet je da nikada ne namećete voljenoj teme koje mogu dovesti do konflikta.
ne smijete pitati zene

Sa koliko si muškaraca bila?

Razlog zašto ne bi trebalo da je pitate ovo je što vi zapravo to ne želite znati! Nije bitno da li je broj veliki, mali ili prema vašim standardima “prihvatljiv”, ali činjenica je da vam to saznanje neće donijeti ništa dobro, jer će voljena dama da se naljuti. Ako je broj muškaraca s kojima je spavala visok, mislit ćete da je jedna od onih koje se daju svakome. Ako je, pak, nizak, pitat ćete se što nije u redu s njom? Ukoliko vas ovo pitanje toliko muči, bolje je pitati koliko je imala dužih veza. Tako možete pretpostaviti broj seksualnih partnera. Ukoliko baš inzistirate saznati koliko je bilo ljubavnika, u pitanju se usredotočite na termin “veza” i pokušati izbjeći riječ – seks.

Zašto želiš da upoznaš moju obitelj?

Za svaku ženu je upoznavanje obitelji veliki korak. Ipak, prije nego što to učinite, potrudite se da ih sve okupite iz pravih razloga. Zato je prvo pitajte da li hoće da ih upozna? Ona to želi samo ako ste i vi i ona spremni na to.

Da li si svjesna da ti to loše stoji?

Čini se da se dame spremaju za izlazak čitavu vječnost … Djeluju kao da se vrte po kući i tek pet minuta pred polazak počinju se dotjeruju, ali imajte na umu da one dok se “vrte”, biraju odjevnu kombinaciju, uparuju cipele i torbu, razmišljaju o šminki frizuri. Ipak, te pripreme ne jamče da će krajnji ishod biti fantastičan. Ukoliko joj kažete da izgleda loše, pokazat da vas uopće nije briga za njen uložen trud. Zato je bolje reći: “Ne sviđa mi se to što si obukla, ne ističe tvoju ljepotu”. Ili: “Ta boja se ne slaže s tvojom kosom”, “Biće ti hladno u toj tankoj i kratkoj bluzici”. Znači, za loš izgled uvijek okrivite odjeću, ne nju.

Kakve su ti to prijateljice?

Žensko prijateljstvo često nije iskreno kao muško, a muškarac osjeti nekad bolje od žene tko voli, a tko ne voli njegovu dragu. Ne sviđa vam se to koliko na nju utječu drugarice, ali ni vašoj partnerici se možda ne sviđaju vaši prijatelji, pa to ne govori. Ukoliko njene prijateljice ne ugrožavaju vašu vezu, možda je bolje da se strpite i pričekate da joj vrijeme pokaže kakve su. Spasonosno rješenje je da se družite sa parovima.

Da li si se ti to udebljala?

Dodatno objašnjenje ovdje nije potrebno. Ako se udebljala, znajte da je toga bila svjesna mnogo prije vas. Posljednje što joj treba je da njen partner to uočava i ističe. Umjesto toga joj recite: “Hajde da treniramo, hoću da se vratim u formu”. Stavite naglasak na zdravlje i zajedničke aktivnosti, poput trčanja ili vožnje bicikla.

Sa bivšom sam radio ovo, možemo li i mi?

To pitanje je posebno uvredljivo za ženu ako se odnosi na seksualne fantazije. Ne spominjite partnerici što vam je “radila” bivša djevojka, jer ćete joj “ubiti” raspoloženje činjenicom da i dalje razmišljate o prethodnoj vezi. Umjesto toga recite: “Hajde da večeras probamo nešto novo”.

Je li bilo dobro?

Ako postavite ovo pitanje odmah poslije vođenja ljubavi, znajte da ćete gotovo uvijek dobiti laž. I da ste najgori ljubavnik na svijetu, ako vas voli, slagat će vam. Čak i ako ne gaje osjećaje prema vama, žene su naučene da hvale muškarca u krevetu i po potrebi odglume da im je bilo lijepo. Međutim, malo koji tip može suočiti s istinom, pa zato ne iskušavajte sreću.
Izvor:Novosti