Šta oblik usana govori o vama?

Autor Datum 01/06/2018

Jeste li se ikada zapitali što o vama govore vaše usne? Psiholozi jesu i utvrdili su da veza između karaktera i oblika usana stvarno postoji. Evo kakva …
sta oblik usana govori o vama

MALE USNE

Ovakva usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe. Ukoliko su usne u obliku gumba, onda se radi o osobi koja je zainteresirana za sva događanja u okolici, vole istraživati, ali su i veliki buntovnici.

Ambiciozna priroda krije se iza velikih usta. Ove žene vole zapovijedaju. Osobe sa širokim osmijehom su većinom okružene mnoštvom ljudi i imaju puno prijatelja različitih interesovanja. Najčešće su jako uspješne, talentirane, ali i veliki su perfekcionisti.

PUNE USNE

Iako žene s punijim usnama djeluju vrlo seksi, pa čak i pohotno, često su emotivno nezrele. Ipak, stupanj samopouzdanja kod njih je jako visok.

TANKE USNE

Tanke usne otkrivaju nesigurnost, pa ponekad i osobe sa kompleksom niže vrijednosti. Ali ove žene imaju i jednu dobru osobinu – praktične su.

SRCASTE USNE

Žene sa srcastim usnama su neovisne, zavodljive i ekspresivne. One se ne boje ničega i veliki su hedonisti

SPUŠTENI UGLOVI USANA

Žene koje imaju ovakav oblik usta ne vole dijeliti svoju privatnost, povučene su i pomalo tajanstvene. Ponekad su previše izbirljive, a nije rijetkost da ih okolina doživjeti kao egocentrične i oštroumne.

Niste se pronašli ni u jednom od ovih opisa? Ne brinite. Najčešći slučaj je da je jedna usna izraženija od druge. Ako je to gornja usna, to ukazuje da je impulzivnost glavna karakterna crta te osobe, dok izuzetno naglašenu donju usnu imaju zavodnici.
Izvor:zenablic

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.