Šta poslije prekida treba napraviti vaš horoskopski znak?

Zaboravite na samosažaljenje, evo pravog poteza koji će vas vratiti u život.

Ovan

Dosta je bilo grickanja noktiju i prevrtanja misli u glavi, “… da sam mu bar rekla …”, “… nije trebalo da mu se smijem …” Vrijeme je za novu frizuru. Izvucite pramenove ako to nikad niste radili.

Bik

Prihvatite objeručke zdrave promjene. Ne davite tugu u moru slatkiša, jer šteta koju ćete tako napraviti učinit će vas još nesretniji. Bacite se na zdravu hranu, vježbajte i probajte novu šminku.

Blizanci

Vi ste odlični u pružanju savjeta prijateljima kada oni imaju ljubavne probleme. Zašto vam je onda toliko teško pomoći sami sebi? Ne gledajte unatrag. Niste otišli na planirano zajedničko ljetovanje? A vi lijepo spakirajte kofere i otputujte s prijateljicom.

Rak

Izbacite iz stana sve što vas podsjeća na njega. Bacite slatkiše koje je on volio jesti uz TV, i posvetite se zdravoj prehrani. Ne zaboravite i onaj sladoled u zamrzivaču!

Lav

Ne dopustite da vam odlazak bivše ljubavi pomuti račune i da vam se to vidi na licu. Stavljajte malo jaču šminku, i to onu svjetlucavu.

Djevica

I za vas vrijedi isto: hranite se zdravo i vježbajte, kako biste imali stalan izvor energije koja vam je potrebna. Također, probajte novi zlatni trend – stavite na oči malo zlatnog sjenila, i garderobu osvježite nekim zlatnim detaljem.

Vaga

Ne odbijajte pozive prijatelja kad vas zovu na rođendane iu izlaske. Također, posvetite jedan cijeli dan samo sebi, idite u teretanu, na bazen i masažu, jer su vam potrebni rekreacija i opuštanje.

Škorpion

Vrijeme je za promjene. Bilo da je riječ o dugoj ravnoj kosi koju je vaš partner volio na vama, ili o jeansu iz koga niste izlazili i koji vas podsjeća na sretna vremena.

Strijelac

Prestanite bacate novac na papirnate maramice i prestanite sebe mučiti “što nisam …”, “a da sam onda ….” … Upišite satove joge, na primjer. Važno je da se pokrenete s mrtve točke.

Jarac

Dosta je s tim tužnim izrazom na licu! Kupite novu maskaru, probajte novi ruž …

Vodenjak

Vrijeme je da se vratite među ljude. Sigurno ste neke prijatelje zapostavili dok ste bili na sedmom nebu, a koji su vam i dalje ostali nakloni.

Ribe

Proslavite završetak ljubavi tako što ćete kupiti novu kantu žute, ili neke druge jarke boje. Upišite satove sambe i vidjet ćete – odmah ćete se povratiti od mrtvih.
Izvor:blic