Šta svaka žena treba da ima u torbici?

Autor Datum 07/11/2017

Viktor Amos, vizažist iz New Yorka, otkrio nam je koje su osnovne stvari koje bi svaka žena trebala kupi i nosi u torbici u apsolutno svako doba dana.
sta-svaka-zena-treba-da-ima-u-torbici

Štapići za uši

Amos tvrdi da vate na štapiću mogu riješiti sve probleme vezane za ljepotu. Držite nekoliko komada u torbici kako biste mogli očistiti razmrljani tuš za oči, maskaru ili sjenilo, ili izravnate nespretno nanešen ruž.

Melem

Ne samo da možete ga koristiti za osvježavanje i njegovanje usana, već ga možete nanijeti i na nokte kako bi kožica smekšala ili zaštitili kožu na kom god mjestu se porežete. Također, ako imate dojam da ćete se prehladiti, možete ga namažete na nos, ili lagano namazanim prstima prijeđete po kosi koja je pretjerano naelektrizirana.

Puder u prahu / kamenu

Da li vam se ikad dogodilo da vas pogodi osjećaje nelagode kada usred dana primijetite da vam se sjaji t-zona ili šminku da se polako razlijeva po licu? Instant rješenje moglo bi biti nanošenje pudera u kamenu ili prahu, pa bi bilo dobro da uvijek uz sebe imate jedan prozirni puder koji će kontrolirati sjaj bez pretjeranog mat efekta.

Bezbojni lak za nokte

Amos tvrdi da je ovo fleksibilan proizvod koji bi svi trebali imati. Možete ga koristiti kako biste zaštitili nokat koji izgleda kao da samo što nije počeo pucati, a možete njime nalakirati i malu rupu na najlonkama kako biste spriječili dalje pucanje.

Ruž i rumenilo 2 u 1

Kako biste uštedjeli na prostoru, isplati se da investirate u jedan ovakav proizvod. “Svi znamo da se od kozmetike rumenilo i ruž najbrže troše, pa je nošenje jednog proizvoda kojim možete zamijeniti oba sjajna ideja”, ističe Amos.

Maramice

Njih možete koristiti za uklanjanje viška masnoće s lica, ali i viška karmina. A one zaista ne zauzimaju mnogo prostora.
Izvor:zenskikutak

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.